Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Třinec proti Spartě překonal rekord, Kometa zničila Hradec

Praha Třinci se podařilo vytvořit nový rekord extraligy. Žádný tým v posledních třiadvaceti letech nedokázal zvítězit třináctkrát v řadě, až se to podařilo Ocelářům v domácím utkání proti Spartě. Dlouhodobá bilance Slavie na druhém konci tabulky naopak budí hrůzu – Pražané prohráli již šestnáctý z posledních sedmnácti zápasů, když doma nestačili na Zlín a prohráli 0:2. Debaklem skončilo utkání Hradce s Kometou, hostující Brňané zvítězili 7:0.

Radost Jakuba Orsavy
zdroj: ČTK autor: Adolf Horsinka

Slavia - Zlín 0:2

Děsivá série slávistických hokejistů nekončí. Pražané podlehli v šestnáctém z posledních sedmnácti utkání, nyní nestačili v domácím prostředí na Zlín. Beranům k vítězství stačily dva slepené góly v osmé minutě zásluhou Lešky a Vlacha a od té chvíle se již na skóre nic nezměnilo. 

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Slavia - Zlín

Reportáž a sestřih z utkání (//sport/hokej/extraliga/298617-slavia-zlinu-nevstrelila-ani-gol-a-znovu-prohrala/)

Hradec Králové - Kometa Brno 0:7

Kometa zcela zničila hradecký Mountfield na jeho hřišti a zvítězila 7:0. Brňané o svém vítězství rozhodli pěti brankami v druhé třetině, čtyři body si připsal Vondráček. Kometa se tak bodově dotáhla na třetí místo, na němž nyní figuruje Sparta. Naopak Hradec podruhé v řadě prohrál doma a propadl se na sedmé místo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Hradec Králové - Kometa Brno

Reportáž a sestřih z utkání (//sport/hokej/extraliga/298634-kometa-potupila-hradec-sedmibrankovou-nadilkou/)

Třinec - Sparta 5:4

Třinečtí hokejisté se v dramatickém utkání se Spartou probojovali k výhře 5:4, a vytvořili tak nový rekord extraligy. Zvítězili totiž potřinácté v řadě. Dlouho se sice zdálo, že Sparta proti Třinci znovu v sezoně nepřipustí porážku a vedla již 3:0, Oceláři však čtyřmi góly během třinácti minut vývoj zápasu otočili. Pražané sice ještě v koncovce srovnali, o tříbodovém zisku domácích však rozhodl Vladimír Dravecký.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Třinec - Sparta

Reportáž a sestřih z utkání (//sport/hokej/extraliga/298621-trinec-si-v-atraktivnim-utkani-poradil-se-spartou-a-prekonal-rekord/)

Plzeň - Vítkovice 5:4

Plzeňští hokejisté po polovině utkání se dostali do vedení 4:0, když si tři body připsal Ján Sýkora. Jenže poté Vítkovice dokázaly zápas notně zdramatizovat. Do konce druhé třetiny ještě vstřelily tři branky, v třetí části přidaly čtvrtou, nakonec však domácí stejně neporazili, když vítězný gól vstřelil v 35. minutě Johnson. Plzeň tak vyhrála potřetí v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Plzeň - Vítkovice

Reportáž a sestřih z utkání (//sport/hokej/extraliga/298625-vitkovice-se-nadechovaly-k-velkemu-obratu-nakonec-vsak-v-plzni-prohraly/)

Litvínov - Pardubice 6:2

Litvínovští hokejisté zaznamenali důležité vítězství nad Pardubicemi. Severočeši zvítězili 6:2 a odtrhli se na druhém místě na rozdíl čtyř bodů od Sparty, na niž se bodově dotáhla Kometa. Dvěma góly se na výhře Vervy podílel útočník Martin Ručinský.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Litvínov - Pardubice

Reportáž a sestřih z utkání (//sport/hokej/extraliga/298639-litvinov-si-konecne-poradil-s-pardubicemi-a-odskocil-na-druhem-miste/)

Karlovy Vary - Olomouc 2:1

Karlovy Vary ukončili sérii pěti porážek, když Olomouc zdolali 2:1. Gólem a asistencí se na výhře domácí Energie podílel David Hruška, brankář Tomáš Závorka si připsal 33 úspěšných zákroků. Karlovy Vary tak stále neztrácejí naději na postup do předkola play-off, Olomouc zase prohrála čtvrtý z posledních pěti zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Karlovy Vary - Olomouc

Reportáž a sestřih z utkání (//sport/hokej/extraliga/298629-karlovy-vary-po-peti-prohrach-udolaly-olomouc/)

Mladá Boleslav - Liberec 3:1

Hokejisté Mladé Boleslavi si poradili s Libercem, když jej porazili 3:1, a ukončili tak sérii tří porážek. Nováček soutěže o prvním výhře nad Bílými Tygry v sezoně rozhodli ve třetí třetině, dvěma góly se ní podílel útočník Pavel Musil. Liberec nebodoval po šesti zápasech.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy z utkání Mladá Boleslav - Liberec

Reportáž a sestřih z utkání (//sport/hokej/extraliga/298637-boleslav-zdolala-liberec-a-udrzela-si-nadeji-na-play-off/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články