Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Třinec přehrál Pardubice, Slavia ubránila Vary a Sparta zdolala Zlín

Praha - Sparťanská jízda pokračovala i v 38. kole hokejové extraligy. Holešovičtí si poradili se Zlínem poměrem 2:1 a nadále vévodí tabulce. V domácím prostředí uspěl i Liberec, který si hlavně díky hattricku Martina Barteka podmanil Hradec Králové. Třinečtí Oceláři přehráli Pardubice po využitých přesilovkách. Plzeň předvedla krásné kombinace i góly proti Chomutovu, Slavia zase utnula bodovou šňůru Karlových Varů a Vítkovice po návratu ze Spengler Cupu prezentovaly nárůst formy v Litvínově. První výhry v letošním kalendářním roce se dočkala Kometa Brno, která uspěla na ledě Kladna 3:2.

Utkání Liberec - Hradec Králové
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek
Útočník Plzně Jakub Lev
zdroj: ČTK autor: Pavel Němeček

Plzeň - Chomutov 5:3

Utkání plné vyloučení Indiáni ve svůj prospěch získali díky dvěma vstřeleným gólům ve vlastním oslabení a potvrdili třetím vítězstvím v řadě současnou dobrou formu. Piráti si připsali jedenáctou porážku za sebou, druhou pod vedením nového trenéra Jaroslava Becka.

Report, sestřih a ohlasy

(//sport/hokej/extraliga/258053-plzne-porazila-chomutov-a-pripsala-si-jedenactou-domaci-vyhru/)

Kladno - Brno 2:3

O první výhře Komety v letošním kalendářním roce rozhodl gól Tomáše Svobody v 54. minutě. Rytíři tak prohráli čtvrtý z posledních pěti zápasů. Středočeši už před zápasem věděli, že v případě výhry mají šanci snížit odstup na dvanácté Karlovy Vary. Na jejich hře se to ale neprojevilo a i nadále tak na Energii ztrácí deset bodů.

Report, sestřih a ohlasy

Liberec - Hradec Králové 5:2

Bilí Tygři porazili Hradec a pošesté za sebou tak doma vyhráli. Hattrickem se na tom podílel útočník Martin Bartek. Mountfield si připsal čtvrtou porážku z pěti zápasů, i nadále je ale v tabulce druhý.

Report, sestřih a ohlasy

(//sport/hokej/extraliga/258038-hattrick-barteka-prinesl-liberci-vitezstvi-nad-hradcem/)

Litvínov - Vítkovice 1:2 SN

Severočeši přišli o sérii osmi domácích vítězství v řadě, hosté počtvrté za sebou vyhráli. Skóre dramatického duelu otevřel Michael Vandas, ale domácí se v čase 59:27 dočkali vyrovnání zásluhou Michala Trávníčka. Nájezdy však rozhodl pro hosty Petr Kolouch.

Report, sestřih a ohlasy

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články