Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Sparta vyhrála 100. derby, Vítkovice nasázely Liberci osm gólů

Praha - Jubilejní sté hokejové derby pražských 'S' ovládla Sparta, která si zároveň vybojovala již třetí výhru nad Slavií v sezoně. Slavit mohly i Vítkovice, jež pokračovaly ve výborných výkonech a dokázaly během necelých 19 minut nasázet 8 gólů do liberecké branky. Nevídaný druhý hattrick v řadě vystřílel karlovarský útočník Petr Pohl, jeho kanonádu tentokrát odnesly Pardubice.

Kumstát střílí gól v utkání se Slavií
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

Sparta - Slavia 4:2

I třetí derby v sezoně opanovala Sparta, když nad Slavií zvítězila 4:2. Slávisté přitom do utkání na půdě Sparty vstoupili výborně a dvakrát vedli. Sparta však během dvou minut v druhé třetině otočila skóre a vítězství z protiútoku pojistil Petr Ton. Výhru však domácí vybojovali hlavně díky druhé formaci ve složení Petr Kumstát, Lukáš Pech a Jan Buchtele, kteří si připsali každý jeden gól. Zápas sledovalo 11 146 diváků, což je čtvrtá nejvyšší návštěva sezony.

Report, ohlasy a sestřih z utkání

Kometa - Třinec 3:4

Brňané už ve třetím zápase po sobě nezískali ani bod, když Třinci podlehl na domácím ledě 3:4. Naopak Třinec vytěžil ze tří utkání po sobě na soupeřově ledě osm bodů. Duel měl zajímavý podtext pro obránce Davida Noska, který zamířil v týdnu do týmu Ocelářů a hned v premiéře v novém dresu nastoupil proti svým bývalým spoluhráčům. 

Report, ohlasy a sestřih z utkání

Kladno - Litvínov 2:0

Hokejisté Kladna naplno zabodovali poprvé po devíti zápasech, v nichž dohromady nastřádali pouze čtyři body. Góly vítězů zaznamenali útočníci Petr Tenkrát a Jan Eberle, svou druhou nulu v probíhajícím ročníku vychytal díky 31 zákrokům Jan Chábera.

Report, ohlasy a sestřih z utkání

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články