Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FIS MČR Horní Mísečky

Hradec se vrátil do extraligy prohrou na Spartě, zvítězila Plzeň i Slavia

Praha - Sparta vstoupila do sezony jednoznačnou výhrou nad Hradcem Králové, který se v nejvyšší soutěži představil po dvaceti letech. Vítězně začal sezonu i druhý pražský tým, Slavia uspěla na ledě Kladna. Stejně jako Sparta nebo Liberec v létě přebudovaly kádr i Karlovy Vary, které porazily po samostatných nájezdech Chomutov. V normální hrací době neskončil ani souboj Komety Brno a Pardubic. V předehrávkách úvodního kola porazila už ve čtvrtek mistrovská Plzeň doma Vítkovice a Litvínov podlehl v prodloužení Zlínu.

Radost hokejistů Sparty
zdroj: ČTK

Plzeň - Vítkovice 5:2

Dvěma góly zařídil úspěch Indiánů kapitán Martin Straka, který nastoupil v elitní formaci, přestože se ještě definitivně nerozhodl o pokračování kariéry.

Sestřih, report a ohlasy

Litvínov - Zlín 2:3 SN

Hráči Zlína potvrdili, že se jim proti Severočechům dlouhodobě daří. Porazili je podeváté za sebou. Litvínov proti Zlínu uspěl naposledy v lednu 2011.

Sestřih, report, a ohlasy

Třinec - Liberec 1:4

Dvěma góly se pod výhru podepsala nová posila Martin Bartek, hned ve své extraligové premiéře se trefil i šestnáctiletý mladík Pavel Zacha. Kouč Jiří Kalous začal své extraligové angažmá u Ocelářů prohrou.

Sestřih, report a ohlasy

Karlovy Vary - Chomutov 3:2 SN

Energie dlouho prohrávala, v 56. minutě se jí ale zásluhou Petra Koblasy podařilo vyrovnat a v nájezdech rozhodl o výhře domácích Stanislav Balán.

Sestřih, report a ohlasy

Kladno - Slavia 1:3

O branky vítězů se postarali Lukáš Krenželok, Dávid Skokan a Jaroslav Bednář, za Kladno snížil v 58. minutě na 1:2 Miloslav Hořava.

Sestřih, report a ohlasy

Brno - Pardubice 4:3 PP

O tříbodové vítězství připravil Brňany sekundu před koncem normální hrací doby vyrovnávacím gólem obránce Benák. V prodloužení využil v 64. minutě přesilovku Kempný. V pardubickém týmu se uvedl Petr Sýkora, který k jedné brance přidal dvě asistence.

Sestřih, report a ohlasy

Sparta - Hradec Králové 5:1

Favorit soutěže rozhodl o své výhře třemi góly v průběhu druhé třetiny. Útočník vítězů Petr Ton se gólem dotáhl v klubové historii na dosud vedoucího Jiřího Zelenku. Oba mají na kontě shodně 254 branek. Hradec tak svůj návrat do extraligy po dvaceti letech bodově neoslavil.

Sestřih, report a ohlasy

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články