Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Kladno už bez Jágra padlo v Plzni, Třinec v Litvínově

Praha – Možná poslední představení některých hráčů z NHL přineslo 37. extraligové kolo. Slavii pomohl k vítězství nad Chomutovem Vladimír Sobotka, ale hvězdou utkání byl i díky hattricku Jaroslav Bednář. Kladno bez Jaromíra Jágra nestačilo na vedoucí Plzeň a stejně dopadla Kometa Brno v Pardubicích, za které poprvé nastoupil Tomáš Rolinek. Přestřelku na severu v Litvínově zvládl lépe domácí tým a v nájezdech udolal Oceláře z Třince. Ti navíc přišli o kanonýra Růžičku i kapitána Bonka. Oba se zranili při střetech s obránci.

Utkání Litvínov - Třinec
zdroj: ČTK autor: Libor Zavoral

Litvínov - Třinec 6:5 SN

Hokejisté Litvínova dokázali poprvé v sezoně bodovat proti Třinci, když porazili Oceláře 6:5 po samostatných nájezdech. Vývoj utkání byl jako na houpačce, Severočeši vedli po 10 minutách již 3:0, ale krátce po jeho polovině už byl stav 3:4. Hosté pak vyrovnávali 99 vteřin před koncem, když se trefil Vladimír Roth. Vítězství však Vervě nakonec zajistil František Lukeš, který si v utkání připsal čtyři body za dva góly a dvě nahrávky.

Report, sestřih, ohlasy a záznam utkání (//sport/hokej/extraliga/209907-litvinov-vzal-poprve-v-sezone-trinci-body-porazil-ho-v-najezdech/)

Extraligová tabulka po 37. kole


Slavia - Chomutov 4:1

Hokejisté Slavie porazili Chomutov 4:1 a připsali si šestou výhru za sebou. Pražané neztratili s Piráty bod ani potřetí v sezoně, k čemuž nejvýrazněji přispěl autor hattricku Jaroslav Bednář.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/extraliga/209882-slavia-diky-hattricku-bednare-prehrala-chomutov/)

Vítkovice - Sparta 4:5

Vítkovice doma podlehly Spartě 4:5 a po šesti zápasech v řadě nebodovaly. Hosté o výhře rozhodli třemi góly z přesilovek, na všechny přihrával Jaroslav Hlinka. Pražský tým si v utkání dvou uchazečů o místa v první desítce připsal cenné vítězství a Vítkovicím se vzdálil na pět bodů.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/extraliga/209889-sparta-v-dulezitem-utkani-o-play-off-vyhrala-ve-vitkovicich/)

Plzeň - Kladno 4:1

Hokejisté vedoucí Plzně porazili před vyprodanou ČEZ arénou Kladno 4:1 a připsali si osmou výhru za sebou. Oslabená sestava Rytířů vstoupila do utkání aktivněji a záhy získala zásluhou Jiřího Kuchlera vedení. Západočeši však stačili do první přestávky srovnat díky trefě Tomáše Vlasáka a v prostřední části třemi góly během necelých pěti minut rozhodli.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/209902-kladno-bez-jagra-snadno-podlehlo-plzni/)

Pardubice - Brno 5:3

Hokejisté Pardubic vyhráli nad Kometou Brno 5:3 a úřadující mistr se tak po třetím vítězství za sebou posunul se z jedenáctého na deváté místo. Sedmé Kometě se naopak nedaří a prohrála šestý ze sedmi duelů.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/extraliga/209906-pardubice-s-rolinkem-porazily-chradnouci-kometu/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články