Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Kometa prohrála se Slavií, Jágr hattrickem zničil Spartu

Praha - Třemi góly a jednou asistencí dopomohl Jaromír Jágr k porážce Sparty 5:1. Kladenský útočník tím dosáhl třetího hattricku v extralize. Brněnská Kometa utkání se Slavií nezvládla a připsala si první domácí porážku (3:4) Dařilo se Českým Budějovicím, které s Prospalem v sestavě zdolaly loňského mistra Pardubice 5:2. Stejným poměrem zvítězili i hokejisté Plzně a Třince, kteří porazili Vítkovice, resp. Karlovy Vary. Zlín potom v pátém vítězství venku v řadě zdolal Litvínov 4:1. Až v prodloužení se rozhodl duel Chomutova s Libercem, který vyzněl lépe pro domácí, když gólem na 3:2 rozhodl Hřebejk.

Václav Prospal v budějovickém dresu
zdroj: ČTK autor: David Veis

Kometa - Slavia 3:4

Hokejisté Brna prohráli se Slavií Praha 3:4 a poprvé v sezoně doma nebodovali. Kometě, která do zápasu vstupovala jako druhý tým soutěže, nebyl nic platný ani hattrick Tomáše Divíška. Slavii k výhře pomohly i dvě branky v rozmezí 45 sekund ve třetí části.

Report, sestřihy a ohlasy

České Budějovice - Pardubice 5:2

Hokejisté Českých Budějovic v sestavě poprvé s další posilou z NHL, útočníkem Václavem Prospalem, porazili Pardubice 5:2. Na výhře Jihočechů nad úřadujícím mistrem se dvěma góly podíleli Milan Michálek a Tomáš Mertl, v hostujícím dresu se podobný "kousek" podařil Davidu Krejčímu.

Report, sestřihy a ohlasy


Třinec - Vítkovice 5:2

Třinečtí hokejisté porazili Vítkovice 5:2 a ovládli i druhé regionální derby v sezoně. K vítězství Oceláře dotáhla jejich obávaná formace s kanonýrem Martinem Růžičkou, který se na výsledku podílel gólem a třemi přihrávkami. Po dvou brankách přidali Radek Bonk a Marek Zagrapan.

Report, sestřihy a ohlasy

Kladno - Sparta 5:1

Třemi góly a jednou asistencí zničil Jaromír Jágr pražskou Spartu. Výkon kladenské hvězdy sledoval i Joe Nieuwendyk, generální manažer Dallasu, který zatím při výluce v NHL nemohl služeb české hvězdy využít. Kladno tak bodovalo proti Spartě v desátém zápase za sebou.

Report, sestřihy a ohlasy

Litvínov - Zlín 1:4

Hokejisté Zlína potvrdili, že se jim v Litvínově daří. Na Stadionu Ivana Hlinky zvítězili 4:1 a uspěli zde v osmém z devíti vzájemných zápasů v posledních třech letech. Zlín díky tomu vyhrál popáté za sebou na kluzišti soupeře v této sezoně.

Report, sestřihy a ohlasy

Chomutov - Liberec 3:2

Hokejisté Chomutova porazili Liberec 3:2 v prodloužení a potvrdili, že v nastaveném čase nebo v samostatných nájezdech se jim daří. Piráti díky gólu Štěpána Hřebejka 36 sekund před koncem prodloužení úspěšně zvládli šestý ze sedmi jejich duelů, které se nerozhodly v normální hrací době.

Report, sestřih a ohlasy

Plzeň - Karlovy Vary 5:2

Hráči Plzně porazili Karlovy Vary 5:2 a vrátili tak Energii porážku v západočeském derby zkraje sezony. Lídr soutěže si připsal tři body i přesto, že ještě na začátku 48. minuty prohrával 0:2. Plzeň tak bodovala již ve třináctém utkání po sobě, hosté naopak ve druhém duelu za sebou ztratili dvoubrankový náskok. (//sport/hokej/extraliga/201349-hrebejk-rozhodl-v-prodlouzeni-o-vyhre-chomutova-nad-libercem/)

Report, sestřih a ohlasy

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy