Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Karlovy Vary se konečně chtějí dostat do play-off

Karlovy Vary - Už jsou to tři roky, co Karlovy Vary získaly hokejový mistrovský titul. Podobný úspěch by chtěly konečně zopakovat i v nové KV Aréně, kde se zatím nikdy neprobojovaly do play-off. Posilou pro západočeský tým má být i zcela nové útočné trio - česká extraligová křídla v něm povede kanadský centr Matt Keith.

Karlovarský bod zlomu v roce 2009 nastal, když ještě na svém stařičkém stadionu slavili titul. Vzápětí se tým přesunul do nového stánku, v něm však dodnes nedokázal vybojovat účast ve vyřazovacích bojích. "Pevně věřím, že účast v play-off už konečně vyjde, zasloužila by si to i ta hala," doufá Martin Zaťovič, útočník Energie.

Sportovní manažer Jaromír Látal si pochvaluje, že vedení klubu udrželo pohromadě produktivní trio Kumstát - Pech - Zaťovič. "Já bych určitě chtěl do finále a že na to mužstvo má, dokázalo v poslední čtvrtině sezony. Navíc si myslím, že se podařilo vhodně doplnit," věří Látal. Z hostování v Rusku se vrátil obránce Nosek a navíc přišli dva Kanaďané se zkušenostmi z NHL. 

Je nám líto, video expirovalo.
Před sezonou: Karlovy Vary
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články