Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Pavelec nezabránil těsné prohře Atlanty s Washingtonem

New York - Ani spolehlivý výkon českého brankáře Ondřeje Pavelce nezabránil ve čtvrtečním utkání NHL v těsné porážce Atlanty 1:2 na ledě Washingtonu. Perspektivní gólman v souboji s nejproduktivnějším útokem soutěže zneškodnil 22 střel, z nichž všech pět pochytal Alexandru Ovečkinovi. Pavelce překonal pouze Niklas Bäckström a Matt Bradley, který v 50. minutě zlomil nerozhodný stav a rozhodl o výhře Capitals.

Zámořská soutěž pokračovala dalšími zápasy. Hokejisté Philadelphie balancují na hranici postupu do play off, když ve Východní konferenci mají před devátou Atlantou náskok dva body. V souboji se svým nejoblíbenějším soupeřem za poslední tři sezony své šance ale neposílili. Flyers porazili New York Islanders v každém z předcházejících 15 duelů, jejich úspěšnou sérii však zastavila porážka 4:6. Na vině byl zejména špatný start do zápasu, když už v osmé minutě prohrávali 0:3.

Výsledky dalších zápasů NHL:

Boston - Florida 0:1, Toronto - Buffalo 4:2, Detroit - Columbus 3:2, Ottawa - Carolina 4:3 po sam. nájezdech, Nashville - St. Louis 3:2, Los Angeles - Vancouver 8:3

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články