Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Pardubice zdolaly Třinec 3:2 a jsou v semifinále

Praha - Hokejisté Pardubic se stali prvními semifinalisty extraligy, když zdolali doma Třinec 3:2 a vyhráli čtvrtfinálovou sérii 4:1 na zápasy. Eaton rozhodl ve druhé třetině, kdy odpověděl na trefu Martina Růžičky z úvodního dějství třemi góly. V přesilovkách se trefili Petr Sýkora a Radovan Somík, který vzápětí přidal i svůj druhý gól v zápase. V 53. minutě už jen snížil v oslabení Tomáš Malec. Tři a půl minuty před koncem zachránila domácí po akci Ladislava Kohna tyč. Další informace přináší hokejživě.cz.

Pátý čtvrtfinálový zápas play-off hokejové extraligy mezi Vítkovicemi a pražskou Spartou poznamenala tragická událost. V páté minutě utkání na tribuně zkolaboval jeden z fanoušků, který i přes oživovací snahu záchranářů zemřel. Zástupci obou klubů se poté dohodli, že se utkání odehraje ve čtvrtek od 17:00.

Duel krátce poznamenalo i zranění útočníka Sparty Jakuba Koreise, jenž musel být po nárazu na mantinel odvezen do nemocnice s podezřením na poranění zad. "Půjde na vyšetření, ale vypadá to, že by měl být v pořádku," řekl generální manažer Sparty Petr Bříza.

Reportáž z utkání Pardubice - Třinec

Vstup Daniela Šumbery z utkání Vítkovice - Sparta

Čtvrtfinále play-off - 5. zápas:

Eaton Pardubice - Oceláři Třinec 3:2 (0:1, 3:0, 0:1)
Branky a nahrávky: 21. P. Sýkora (Koukal, Píša), 25. Somík (Píša, Špirko), 27. Somík (Jillson, Pineault) - 17. M. Růžička (Kohn, Zíb), 53. Malec (Polák, Polanský).

Rozhodčí: Minář, Šír - Charvát, Kalivoda. Vyloučení: 4:8, navíc Malec (Třinec) 10 min. Využití: 2:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 10 020 (vyprodáno). Konečný stav série: 4:1.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články