Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Čermák v Mladé Boleslavi končí, tým dočasně vede Bukač

Mladá Boleslav - Hokejisty Mladé Boleslavi už v extralize nepovede trenér Vladimír Čermák. Klub dnes oznámil na svém webu, že s koučem ukončil spolupráci. "Vedení nebylo spokojeno s výsledky týmu od Vánoc. Proto jsme se rozhodli pro nový impulz," řekl generální manažer Cyril Suk. V úterním utkání proti Litvínovu mužstvo dočasně povede dosavadní sportovní manažer Luděk Bukač mladší a asistent Jiří Šejba. "Po úterním zápase se budeme rozhodovat o dalších krocích. Existuje několik variant, jak vše řešit," uvedl Suk. Vyloučena není ani možnost, že dvojice Bukač, Šejba povede tým ve zbytku sezony.

Středočeši jsou momentálně v tabulce na dvanáctém místě. Od desáté pozice, která jako poslední zajišťuje postup do předkola play off, je šest zápasů před koncem základní části dělí dva body. Před posledním Kladnem má Mladá Boleslav náskok osmi bodů.

Hráči Bruslařského klubu v posledních šesti duelech získali jen tři body za výhru po samostatných nájezdech a prohru v prodloužení. Tři body za výhru v normální hrací době získali naposledy 15. ledna, kdy vyhráli na ledě Liberce. 

V úterním domácím utkání s Litvínovem povede mužstvo s Bukačem, jehož čeká trenérská premiéra v nejvyšší soutěži, asistent Jiří Šejba.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články