Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Reprezentační kouč Růžička by mohl zamířit do KHL

Praha - Trenér hokejistů pražské Slavie a české reprezentace Vladimír Růžička by podle deníku Sport mohl po sezoně odejít do Kontinentální ligy. Vážný zájem o olympijského vítěze z Nagana a kouče mistrů světa z roku 2005 má údajně především Petrohrad. Růžičkovi letos skončí v pražském klubu smlouva, stejně jako u národního týmu. "Dva roky jsem to opravdu neřešil, vždycky jsem říkal, že mám ještě kontrakt. Uvidíme, co bude dál," řekl kouč, o nějž se zajímají i další elitní ruské kluby, například Kazaň nebo Dynamo Moskva.

O odchodu do Ruska po deseti letech na slávistické lavičce prý vážně přemýšlí. "To, že mě ruské kluby kontaktují už poslední dva roky, není nic nového. Ale teď se soustředím jen na Slavii a reprezentaci," uvedl šestačtyřicetiletý Růžička, jenž je v pražském klubu i generálním manažerem. 

Dodal, že jedná i se Slavií. "V současné době je pro mě jasnou prioritou, abychom zvládli extraligovou sezonu a abych vybral co nejlepší mužstvo na olympiádu. To je jediné, co mě v této chvíli zajímá, na nic jiného se nesoustředím," prohlásil Růžička.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články