Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Jágr přispěl 10. gólem v sezoně k výhře Omsku nad Novokuzněckem

Moskva - Desátým gólem v sezoně pomohl český útočník Jaromír Jágr k výhře Omsku v Kontinentální hokejové lize nad Novokuzněckem 2:1. Český hráč tak v čele tabulky střelců unikl krajanovi Pavlu Brendlovi, se kterým se dosud dělil o vedení. Ještě více se dařilo Jiřímu Hudlerovi, který přispěl dvěma góly k vítězství Dynama Moskva 5:2 na ledě vedoucího týmu soutěže Magnitogorsku.

Ve 49. minutě vyrovnal Jágr na 1:1 a zahájil obrat, který zajistil Avangardu už čtvrtou výhru za sebou. V Černyševově divizi se Omsk dotáhl s 25 body z 13 utkání na vedoucí Ufu.

Tým Omsku prohrával od sedmé minuty, kdy se po přihrávce Miloslava Hořavy trefil Albert Višňjakov. Avangard měl převahu a vyrovnání se dočkal 11 minut před koncem, kdy po asistenci Jakuba Klepiše prostřelil Jágr z pravé strany gólmana Sergeje Bobrovského. Obrat dokonal v 53. minutě při Hořavově vyloučení Eric Perrin.

V úvodu druhé třetiny poslal Hudler Dynamo do vedení 2:1. Ve 49. minutě přidal druhou trefu, když po necelých dvou minutách odpověděl na zásah Tomáše Rolinka, který snížil na 2:3. Hudler má na kontě sedm gólů, Rolinek dal v sezoně o jednu branku méně.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články