Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Ruský list: Jágr jedná s Omskem o prodloužení smlouvy

Omsk (Rusko) – Ruský list Sport Express dnes uvedl zprávu o tom, že Jaromír Jágr začal jednat s týmem Omsku o prodloužení své smlouvy. Česká hokejová hvězda má nyní podepsán dvouletý kontrakt. Ten má 37letému útočníkovi vypršet na jaře příštího roku. Sport Express uvedl, že o Jágrově případném dalším působení v sibiřském klubu začal v tomto týdnu přímo v Omsku jednat hráčův zástupce Jaroslav Zídek. Představitelé Avangardu už údajně na příkaz gubernátora Leonida Poležajeva dokázali zajistit finanční prostředky na udržení české hvězdy.

Roční plat slavného kladenského odchovance by měl v dalším ročníku KHL činit osm milionů dolarů. Momentálně by měl Jágr v Omsku vydělávat sedm milionů za sezonu. Dvojnásobnému vítězi Stanleyova poháru skvěle vyšel vstup do nového ročníku. Proti Dinamu Riga si připsal v minulém týdnu hattrick, v úterý rozhodl gólem zápas s Kazaní.

Ještě nedávno se přitom spekulovalo o tom, že by se nejproduktivnější Evropan v historii NHL mohl do zámořské soutěže vrátit. Na jaře měl o bývalou hvězdu Pittsburghu, Washingtonu a New Yorku Rangers zájem Edmonton.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články