Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Havlát pomohl Chicagu dvěma góly ukončit sérii porážek

Chicago - Hokejisté Chicaga porazili v nedělním utkání NHL Los Angeles 4:1 a ukončili sérii pěti porážek. Výraznou měrou se o to zasloužil i český útočník Martin Havlát, který vstřelil dva góly a byl vyhlášen druhou hvězdou večera. Dvakrát se trefil i jeho spoluhráč Patrick Sharp, který se vrátil do sestavy Blackhawks po šestnácti vynechaných zápasech kvůli zranění kolena.

Martin Havlát
zdroj: ČTK/AP autor: Nam Y. Huh

Sharp v 10. minutě otevřel skóre utkání v přesilové hře, na začátku druhé třetiny zvýšil Havlát na 2:0. Hosté tři minuty před koncem třetí třetiny snížili zásluhou Drewa Doughtyho, v závěrečných 66 sekundách však Sharp a Havlát pečetili výhru svého týmu trefami do prázdné branky při power-play Králů. 

Milan Michálek vstřelil vítězný druhý gól při výhře San Jose 3:1 nad Coloradem. Český útočník se prosadil 35 sekund před koncem druhé třetiny a připsal si svou 22. trefu v sezoně, triumf Žraloků pak pečetil v závěrečné minutě třetí třetiny Devin Setoguchi. San Jose díky tomu přeskočili v tabulce Západní konference Detroit a znovu se tak posunuli do čela celé NHL.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články