Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Postup Komety do finále nahrál překupníkům

Brno - Z postupu hokejistů Komety Brno do finále první ligy mají velkou radost překupníci vstupenek. Hlad po hokeji v Brně je tak velký, že podle některých odhadů chce zápasy Komety v play off vidět téměř sedmdesát tisíc lidí. Současná kapacita haly Rondo je přitom pouhých 7 200 diváků. Na černém trhu se proto cena za vstupenky na rozhodující sedmý semifinálový zápas s Chomutovem vyšplhala až na šestinásobek.

Ve volném prodeji na finálové zápasy s Ústím nad Labem v Brně bude asi dva tisíce vstupenek. Zbytek si rozdělí majitelé permanentek a sponzoři. Také cena vstupenek na finále se zvýšila, rozpětí bude od 150 do 300 korun. 

Díky tomu mohou překupníci počítat s tím, že i na finálových zápasech vydělají. Přitom už lístky na čtvrtfinále proti Olomouci zmizely z předprodeje během několika minut. Na hokej v Brně nyní chtějí jít i lidé, kteří běžně do hlediště nechodí.


"Kometa je ve finále ligy po patnácti letech. Takže je logické, že zájem o klub a jeho zápasy je největší od mého příchodu do klubu," poznamenal šéf klubu Libor Zábranský. 

Městská policie žádná opatření proti překupníkům nechystá. "Je to záležitost pořadatelské agentury," tvrdí mluvčí městské policie Denisa
Kapitančiková. Jediné opatření proto udělala samotná Kometa, která místo dosavadních deseti vstupenek na osobu bude prodávat maximálně pět lístků.

Fanoušci Komety Brno
zdroj: ČT24 autor: ČT24
Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články