Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Jágr by měl hrát za reprezentaci na LG Hockey Games

Praha - Se svou největší hvězdou Jaromírem Jágrem by se měl český národní tým představit i ve druhém domácím utkání v této sezoně v rámci LG Hockey Games ve čtvrtek 5. února v Praze proti Finsku. Hvězda Omsku se chystá odehrát celý turnaj, tedy i následující zápasy ve Stockholmu se Švédskem a Ruskem.

Jaromír Jágr
zdroj: Wikipedia

"Jarda souhlasil s tím, aby se představil na Švédských hrách. Pokud se nestane něco neočekávaného, mohou ho fanoušci vidět v pražské O2 Areně při utkání proti Finsku," řekl serveru hokej.cz generální sekretář hokejového svazu Martin Urban. "Jarda s námi v Praze sedne do letadla, dohodli jsme se, že nastoupí i ve dvou zbývajících zápasech," dodal Urban.

Jágr se vrátil do národního týmu loni v listopadu v přípravném utkání hraném v rámci oslav 100. výročí českého hokeje, kdy český celek deklasoval Slovensko 7:0. Předtím hrál naposledy na olympijských hrách v Turíně v roce 2006, kde reprezentace získala bronz. S koučem Vladimírem Růžičkou se dohodl už na začátku svého angažmá v Omsku, že by rád startoval na letošním mistrovství světa ve Švýcarsku.

Nominaci na LG Hockey Games, třetí díl série Euro Hockey Tour, oznámí Růžička v pondělí 26. ledna.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články