Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

SOUHRN 22. KOLA: Litvínov uspěl proti Spartě po dvou letech, Motor a Zlín čekají na domácí výhru

Litvínov uspěl v souboji se Spartou poprvé po sedmi prohrách za sebou, vzájemný souboj ve 22. kole extraligy rozhodl v nájezdech Lukáš Válek. Na první domácí výhru stále čekají České Budějovice a Zlín, Berani prohráli s Karlovými Vary gólem dvě sekundy před koncem. Pardubice při premiéře brankáře Daniela Vladaře prohrály v Mladé Boleslavi 2:3. Brno porazilo Liberec 3:2, na všech brankách Komety se podílel útočník Petr Holík. Třinec udolal Hradec Králové 2:1 a vrátil se do čela soutěže o dva body před Plzeň, která si souboj s Vítkovicemi předehrála v sobotu.

Radost hokejistů Litvínova
zdroj: ČTK autor: Kateřina Šulová

Třinec - Hradec Králové 2:1

Třinečtí hokejisté udolali Hradec Králové 2:1 a vrátili se do čela soutěže o dva body před Plzeň. K vítězství je nasměroval Matěj Stránský, který otevřel skóre a připsal si čtrnáctý gól ve třináctém utkání sezony. Oceláři udrželi domácí neporazitelnost, na svém ledě vyhráli všech sedm zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Hradec Králové

Brno - Liberec 3:2

Brno porazilo Liberec 3:2 a podruhé za sebou naplno bodovalo. Kometa v zápase třikrát vedla, o výhře rozhodl ve 49. minutě kapitán Martin Zaťovič. Bílí Tygři vyšli podruhé za sebou naprázdno, když před duelem v Brně prohráli v pátek v Třinci.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Liberec

České Budějovice - Olomouc 2:4

Hokejisté Českých Budějovic prohráli s Olomoucí 2:4 a ani na osmý pokus v sezoně tak doma nevyhráli. Hanáci zápas rozhodli ve třetí třetině. Vítěznou branku vstřelil Jan Káňa, který si připsal i dvě asistence. Olomouc uspěla po třech prohrách.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání České Budějovice - Olomouc

Sparta - Litvínov 2:3 SN

Litvínov vyhrál na ledě Sparty 3:2 po samostatných nájezdech a zdolal Pražany poprvé po sedmi prohrách ve vzájemných duelech. V sedmé sérii rozhodl útočník Lukáš Válek, který v rozstřelu proměnil oba své pokusy. Sparta doma prohrála podruhé za sebou, předtím všechny čtyři duely na vlastním ledě v sezoně vyhrála.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Litvínov

Mladá Boleslav - Pardubice

Pardubice asi nemají momentálně v extralize méně oblíbeného soupeře než Mladou Boleslav. Dynamo prohrálo už devátý vzájemný zápas za sebou, naposledy Středočechy porazilo v lednu 2018. Bruslaři rozhodli o svém vítězství už v první třetině, kdy proměnili dvě přesilovky a odskočili do vedení 3:0. Pardubice už jen snížily zásluhou Camary a Tybora a prohrály na ledě soupeře i šestý zápas v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Pardubice

Zlín - Karlovy Vary 4:5

V utkání vedli 2:0 a 4:2, přesto hokejisté Zlína znovu odjížděli z ledu se svěšenými hlavami. O výhře Karlových Varů 5:4 rozhodl dvě sekundy před koncem v přesilovce Libor Zábranský. Berani prohráli pošesté z posledních sedmi zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Karlovy Vary

Plzeň - Vítkovice 6:3

Plzeň porazila Vítkovice 6:3 a napravila páteční porážku s Brnem (1:2). Domácí sice před třetí třetinou vedli i díky dvěma využitým přesilovým hrám 4:1, ale hosté snížili na rozdíl jediné branky. Definitivní uklidnění zajistila Západočechům až trefa Matyáše Kantnera v 56. minutě a výsledek dovršili v power-play. Vítkovičtí z posledních dvou zápasů vytěžili jen jeden bod.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Vítkovice
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články