Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Wolski: Vždycky vám pomůže, když dáváte góly a vyhráváte. Těším se na první domácí zápas

Kanadský útočník Wojtek Wolski byl i ve svém druhém zápase v dresu Třince klíčovou postavou Ocelářů. V neděli rozhodl premiérovou brankou v prodloužení o výhře úřadujícího mistra na ledě Karlových Varů, v pátek ve Zlíně nastřílel hned hattrick a přidal k tomu i jednu asistenci. Podílel se tak na všech třineckých brankách.

Wojtek Wolski
zdroj: ČTK autor: Pavel Paprskář

"Nebyl to snadný zápas. Vyhráli jsme sice o dva góly, ale Zlín byl těžký protivník. Jsme rádi, že se nám podařilo využít dvojnásobnou přesilovku. Pomohlo nám to," řekl třiatřicetiletý útočník po výhře Třince 4:2.

Právě Wolski se ve dvojnásobné početní výhodě v polovině třetí třetiny prosadil. "Sledovali jsme zlínské hráče na videu. Dokázali jsme si z něj vzít to podstatné a na soupeře vyzrát," pochvaloval si Wolski, jenž se už těší na nedělní premiéru před třineckým publikem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Třinec

Svůj poslední hattrick zaznamenal podle vlastních slov před několika lety v KHL. Za Oceláře nasbíral v prvních dvou startech celkem šest bodů.

"Cítím se dobře, tvrdě pracuji a chci být kvalitně připravený na každý zápas. Vždycky vám pomůže, když dáváte góly a vyhráváte. Musíme s týmem pokračovat ve vítězné šňůře," přál si.

Na adresu fanoušků v extralize uvedl, že jsou pořádně slyšet. Ve Zlíně však také viděl, jak domácí publikum několikrát hodilo na led kelímky s nápoji.

"Když k něčemu takovému dojde, je to nebezpečné. Někoho mohou trefit a může dojít ke zraněním. Doufám, že už se to víckrát nestane," přál si rodák z polského Zabrze.

Wolski se k třineckému týmu připojil na konci roku na Spenglerově poháru a nové angažmá si pochvaluje. "S českými nebo slovenskými hokejisty už jsem hrál a v Třinci jsem na to navázal. Jsem šťastný, že jsem do mužstva zapadl," řekl útočník, který odehrál téměř 500 zápasů v NHL.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články