Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Kometa s jistotou postupu prohrála v Lize mistrů i odvetu se Zugem

Brněnská Kometa prohrála v závěrečném utkání základní skupiny Ligy mistrů ve švýcarském Zugu 1:2. Úřadující český mistr, který měl už před zápasem jistotu postupu do osmifinále, se ve Švýcarsku představil v kombinované sestavě s řadou juniorů a hráčů prvoligové Třebíče.

Utkání Zug - Kometa Brno
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Rozhodující náskok si Zug vypracoval již v první třetině, kdy brankář Dostál dvakrát inkasoval.

Hned na začátku druhé části dokázal snížit Hruška, vyrovnat se však Kometě nepodařilo, i když byla střelecky aktivnější než soupeř.

Brankář Aeschlimann však podal výborný výkon, při závěrečné power-play Brna mu po Karabáčkově střele pomohla tyč.

"Někdy, přestože prohrajete, panuje u trenéra spokojenost. Přijeli jsme s mladým mužstvem s průměrným věkem 22 let a myslím si, že se za svůj výkon nemusíme stydět," řekl trenér Komety Kamil Pokorný.

EV Zug - Kometa Brno 2:1 (2:0, 0:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 6. Lammer (Schnyder, Stenteler), 18. Simion (Widerström, Albrecht) - 21. Hruška (Barinka). Rozhodčí: Sjöqvist (Švéd.), Wiegand - Borga, Castelli (všichni Švýc.). Vyloučení: 5:2. Bez využití.

Brno: Dostál - Barinka, Mikyska, Kowalczyk, Bartejs, Malec, Mlčák - Plášek, J. Hruška, Mallet - Horký, R. Zohorna, Karabáček - Kratochvíl, Süss, Mlynář - Dočekal, Novák, Škvrně. Trenéři: Pokorný, Horáček a Oslizlo.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články