Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Sparta doma opět nezaváhala. Litvínov je bezchybný, Vítkovice a Kometa poprvé ztratily

Hokejisté pražské Sparty mají po dvou domácích utkáních povedenou bilanci dvou výher a skóre 8:1. V devátém kole hokejové extraligy doma přehráli jasně Pardubice 4:1. Stejným výsledkem si poradili Bílí Tygři z Liberce na domácím ledě s Třincem, který má ze čtyř utkání pouhé tři body. Vítkovice poprvé v sezoně ztratily body, doma podlehly v prodloužení Plzni. Stejně tak Kometa nezvítězila za tři body, doma ji překvapila Mladá Boleslav. Naopak Litvínov zůstává neporažený a zdolal Chomutov. Zlín veze z ledu nováčka Karlových Varů vítězství 4:2.

Forvard Jiří Černoch vstřelil premiérový gól v sezoně
zdroj: ČTK autor: Michaela Říhová

Sparta Praha - Pardubice 4:1

Svěřenci Uweho Kruppa vlétli na Pardubice a už první třetina je nasměrovala k vítězství. Sparta porazila Dynamo 4:1 a připsala si třetí výhru v sezoně. V úvodní části se trefili Buchtele s Košťálkem, na které navázali poté Piskáček a Černoch. Za Pardubice se prosadil pouze Marosz a potvrdilo se, že Východočeši mají jednu z nejhorších ofenziv v soutěži.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/381439-sparta-v-uvodu-nastoupila-na-dynamo-nakonec-mu-nasazela-ctyri-goly/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Pardubice

Karlovy Vary - Zlín 2:4

Zlín se po domácí porážce s Mountfieldem v týdnu zmobilizoval a veze z Karlových Varů tři body. Domácí do utkání vstoupili dobře, když se prosadil z přesilovky obránce Šenkeřík. Jenže poté Zlín ožil, srovnal Kubiš a v oslabení poslal tým do vedení Poletín. Moravský celek nakonec utkání zvládl 4:2 a připsal si druhou výhru v sezoně. Karlovy Vary mají na kontě zatím jedno vítězství.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Zlín

Liberec - Třinec 4:1

Oba patří k favoritům extraligy a oběma se úplně nepovedl vstup do nového ročníku. Do větší letargie ale upadl Třinec. Bílí Tygři z Liberce doma Oceláře přehráli ve čtvrtém kole hokejové extraligy 4:1. Na straně domácích se prosadili Bulíř, Kvapil, Ševc a Redenbach, poslední dva jmenovaní v přesilovkách. Za Třinec skóroval jen Adamský.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/381433-liberec-dominoval-v-presilovkach-ocelari-padli-1-4-a-zazivaji-bidny-start/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Třinec

Vítkovice - Plzeň 1:2 po prodloužení

Stoprocentní bilanci Vítkovic narušila Plzeň. Západočeši vyloupili ostravskou arenu a zvítězili 2:1 v prodloužení. Ačkoliv domácí vedli po trefě Ivana Baranky, hosté rychle vyrovnali zásluhou Vojtěcha Němce a v prodloužení rozhodl vypjaté a důrazné utkání útočník David Stach.

REPORTÁŽE A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/381445-vitkovice-poprve-klopytly-plzen-zvitezila-v-prodlouzeni-diky-stachovi/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Plzeň

Hradec Králové - Olomouc 4:1

Zdá se, že hokejisté Hradce Králové najíždějí na vítěznou vlnu. Po úvodní porážce 0:4 na Spartě zaznamenali tři vítězství. To poslední doma proti Olomouci, která měla v nohách sobotní duel s Kometou Brno. Mountfield kontroloval utkání a díky gólům Vincoura, Miškáře, Koukala a Pauloviče vyhrál 4:1.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/381446-mountfield-se-rozjizdi-doma-prehral-olomouc-jednoznacne-4-1/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Olomouc

Kometa Brno - Mladá Boleslav 0:2

Jak jinak se dostat z krize než to zavřít v obraně. Hokejisté Mladé Boleslavi poprvé v sezoně bodovali a rovnou na ledě úřadujícího mistra brněnské Komety. Vítěznou branku vstřelil v 53. minutě Dominik Pacovský, výhru 2:0 dokreslil gólem do prázdné branky Jakub Klepiš. 

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/381447-mlada-boleslav-precizni-obranou-vynulovala-kometu-veze-cennou-vyhru/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Mladá Boleslav

Litvínov - Chomutov 4:1

Oproti minulé sezoně dostávají fanoušci úplně jinou dávku výkonů od svých hráčů Litvínova. Čtyři zápasy a čtyři výhry mají na kontě svěřenci Milana Razýma a jsou v tabulce první, když si poradili s regionálním rivalem Chomutovem 4:1. Dvěma góly se blýskl František Lukeš. Piráti jako jediní dosud nebodovali.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/381448-litvinov-zustava-jediny-bezchybny-v-derby-si-poradil-s-chomutovem/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Chomutov

Hlavní zprávy

Nejčtenější články