Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Dynamo zdolalo Vladivostok 4:3 a na domácím memoriálu končí druhé

Hokejisté Pardubic skončili na domácím Memoriálu Zbyňka Kusého na druhém místě, i když vyhráli pouze jedno utkání. Pomohl tomu formát turnaje, kdy se bodovala i vítězství v nájezdech. V posledním duelu Východočeši zdolali účastníka KHL Vladivostok 4:3 díky třem trefám během 63 vteřin ve druhé části a ovládli i zmíněné nájezdy. 

Obránce Pardubic Rhett Holland
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Triumfem v penaltové loterii se dostali v tabulce na druhou příčku před Slovan Bratislava právě díky bodu navíc z nájezdů. Dynamo o výhře v základní hrací době rozhodlo ve druhé třetině, kdy otočilo stav z 0:2 na 4:2.

Pardubice ve čtvrtek podlehly Slovanu Bratislava 1:3 i v sobotu Eisbärenu Berlín 2:3 a ani poslední duel se pro ně nevyvíjel dobře. Účastníka KHL dostal v 15. minutě do vedení Jegor Jakovlev a na začátku druhé části zvýšil Alexandr Mereskin.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlas k utkání Dynamo Pardubice - Vladivostok

Mezi 33. a 34. minutou během 63 vteřin ale otočili stav Vojtěch Budík, Miloš Bubela a Patrik Poulíček. V 36. minutě ještě zvýšil v přesilové hře pěti proti třem Rostislav Marosz a v závěru už jen zkorigoval výsledek Alexandr Ugolnikov.

O výhře Dynama i v nájezdech pak rozhodl v šesté sérii Marosz, Dynamo tak z pozápasových dodatečných rozstřelů získalo na turnaji celkem tři body navíc.

Přípravný hokejový zápas - Memoriál Zbyňka Kusého:

HC Dynamo Pardubice - Admiral Vladivostok 4:3 (0:1, 4:1, 0:1)

Branky: 33. Budík, 34. Bubela, 34. Poulíček, 36. Marosz - 14. Jakovlev, 24. Mereskin, 53. Ugolnikov.

Konečné pořadí: 1. Eisbären Berlín 3 zápasy/9 bodů (skóre 10:4), 2. Pardubice 3/6 (7:9), 3. Slovan Bratislava 3/5 (5:7), 4. Vladivostok 3/3 (7:9).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články