Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
1. SC TEMPISH Vítkovice - FbŠ Bohemians

Nová sezona NHL odstartuje 3. října, Washington začne doma s Bostonem

Nový ročník NHL začne čtyřmi zápasy ve středu 3. října. V úvodní večer 102. ročníku (101. hraného) se představí obhájce Stanleyova poháru Washington doma proti Bostonu a v Capital One Areně slavnostně vyvěsí transparent připomínající červnový premiérový triumf v historii klubu. V dalších duelech prvního hracího dne Toronto hostí Montreal, Vancouver přivítá Calgary a San Jose se utká s Anaheimem.

Washington - Boston
zdroj: ČTK/AP

V základní části je na programu 1271 utkání, skončí v sobotu 6. dubna. Žádné zápasy se nehrají jen v pátek 12. října, ve čtvrtek 22. listopadu, při vánoční pauze od pondělka 24. prosince do středy 26. prosince a v přestávce pro Utkání hvězd od čtvrtka 24. ledna do neděle 27. ledna.

Tři duely NHL se odehrají v Evropě. V sobotu 6. října se představí v Göteborgu New Jersey proti Edmontonu. New Jersey také sehraje v pondělí 1. října přípravný zápas s Bernem na ledě tohoto švýcarského celku a Edmonton o dva dny později změří v Německu síly s Kolínem nad Rýnem.

Dva duely Global Series mezi Winnipegem a Floridou se odehrají ve čtvrtek 1. listopadu a o den později v Helsinkách. Kluby NHL se rovněž představí - stejně jako loni - v přípravě v Číně. Calgary a Boston se utkají v sobotu 15. září v Šen-čenu a o čtyři dny později v Pekingu.

V nadcházející sezoně se uskuteční také dva zápasy pod širým nebem. Tradiční novoroční Winter Classic sehrají Chicago s Bostonem na Notre Dame Stadium v Indianě, kde působí univerzitní tým amerického fotbalu Notre Dame Fighting Irish.

V sobotu 23. února přivítá Philadelphia hokejisty Pittsburghu na Lincoln Financial Field, kde hrají NFL Philadelphia Eagles.

Utkání hvězd je na programu v San Jose. Dovednostní soutěže jsou naplánované na pátek 25. ledna a sama exhibice se uskuteční o den později.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články