Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Beran po zásahu bradou: Když je to gól, nebolí to vůbec

Pardubický útočník Matěj Beran otočil ve třetí třetině dvěma brankami v Třinci skóre z 0:1 na 2:1. Druhý gól dal navíc kuriózně bradou, kterou mu po zápase zdobilo několik stehů. Hosté ale vedení neudrželi a prohráli v úvodním čtvrtfinále hokejové extraligy 2:3 po nájezdech.

Matěj Beran
zdroj: ČTK autor: Petr Sznapka

"Když je to gól, nebolí to vůbec. Puk mi vletěl do brady a do branky. Je jedno, jak jsem to dal. Nejhorší je, že jsme nevyhráli, protože jsme na to měli. Navíc tohle je nejhorší možný způsob, jak můžete prohrát," uvedl pardubický útočník.

Byl zaskočený, že jeho gól bradou ještě prozkoumával videorozhodčí. "Byl jsem si naprosto jistý, že branka musí platit. Vůbec jsem nechápal, když mě šili, proč k němu jedou. Byl jsem si jistý, čím jsem to trefil. Tady na východě je možný všechno, ale uznali to," pokračoval Beran.

Pardubice v Třinci doplatily na vysoký počet vyloučení. Jeden z devíti trestů využil David Cienciala v 56. minutě k vyrovnání na 2:2. "Je to škoda, dělali jsme ale hodně zbytečných faulů, to byl náš problém. Třinec má dobré přesilovky, ale stalo se. Odehráli jsme výborný zápas, ale tohle nás všechny štve. Byli jsme blízko, abychom tady vyhráli. Kdybychom dostali 0:7, řeknete si, že nás přejeli. Ale oni jsou hratelní. Příště to snad skončí opačně," dodal.

Pardubice svedly vyrovnanou bitvu, soupeře dokonce přestřílely 38:32. Ale potřetí v sezoně prohrály s Třincem na nájezdy. "Víme, že mají šikovné hráče. Ale je to loterie, máme taky schopné hráče. Věřím, že příště tady vyhrajeme. A že je umí jenom na nás? Tak to je pěkně blbá náhoda," uvedl.

Beran má i jasno, jak musejí hosté hrát, aby vyrovnali stav série. "Hlavně nebýt vylučovaní, to je základ. Když jsme byli v pěti, měli jsme hodně šancí. Musíme hrát důrazně. Byli jsme hodně důrazní, víme, že techničtí hráči tohle nemají rádi. Když jim tu hru znepříjemníme, plus pro nás. Ve hře pět na pět jsme byli minimálně vyrovnaným soupeřem. Věřím, že dostaneme taky nějakou přesilovku, máme tam na ně šikovné kluky," uzavřel.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články