Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Plzeň se vrátila do své role, druhý Hradec narazil doma s Třincem

Hokejisté Plzně po debaklu v Hradci Králové opět začali plnit úlohu lídra extraligy a doma porazili Spartu, která tak padla už počtvrté za sebou. Druhý Hradec nepotvrdil triumf nad Plzní a po dvou letech podlehl na svém ledě Třinci, který rozhodl utkání v prodloužení. Zato rozjeté jsou Víktovice, které vyhrály už počtvrté za sebou v základní hrací době. Poslední Jihlava se marně snažila doma bodovat proti Zlínu.

Utkání Hradec Králové - Třinec
zdroj: ČTK autor: David Taneček

Plzeň - Sparta 3:1

Kdo doufal, že se Sparta vzchopí právě na ledě lídra extraligy, byl hodně zklamaný. Plzeň měla od začátku navrch, ale v první třetině ještě její hráči marně obléhali branku Pražanů, cestu ke gólům našli až ve druhé části hry, kdy třemi zásahy vlastně zápas rozhodli a po výprasku v Hradci Králové si opět spravili chuť. Zato Sparta si připsala už čtvrtou porážku za sebou.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Sparta

Jihlava - Zlín 1:2

Jihlavští hokejisté v utkání se Zlínem ani jednou nevedli, prohráli tak třetí ze čtyř zápasů a zůstávají v tabulce poslední. V devatenácté minutě za stavu 0:1 dokonce nedali trestné střílení, které neproměnil Čachotský. Soupeř tak udržel vítězství, když v závěrečné třetině ustál čtyřikrát i hru v oslabení.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Jihlava - Zlín

Hradec Králové - Třinec 2:3 v prodl.

Z posledních čtyř vzájemných zápasů vyhráli hokejisté Hradce Králové tři. Favority byli i nyní, ale jejich čtyřzápasovou vítěznou sérii v extralize dokázal Třinec přerušit. Ten sahal po výhře už v základní hrací době, ale to druhý tým soutěže ještě stačil odvrátit. V nastaveném čase už ale Petružálek rozhodl o tom, že dva body veze domů Třinec za výhru 3:2.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Třinec

Vítkovice - Pardubice 2:0 

Hokejisté Vítkovic potvrdili, že jsou na vítězné vlně, a k sérii výher za tři body přidali už šestou trofej v řadě - zvítězili 2:0. Brankář Bartošák během úspěšné série vychytal už třetí čisté konto. Poražený soupeř z Pardubic jen opět potvrdil, že jeho výkony a hlavně výsledky jsou silně nevýrazné.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy po utkání Vítkovice - Pardubice

Brno - Chomutov 2:3

Brňané pokračovali v sérii nevýrazných výsledků, když vyhráli pouze dvě z posledních deseti utkání. Tentokrát prohráli na domácím ledě s Chomutovem 2:3. Piráti ve vzájemných duelech uspěli i potřetí v této sezoně, ale poprvé s tříbodovým ziskem. K jejich výhře přispěl brankou a asistencí útočník Vladimír Růžička mladší.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Chomutov

Liberec - Ml. Boleslav 4:3 po sam nájezdech

Hokejisté Liberce dali během páté minuty dva rychlé góly a měli zápas výborně rozjetý. Ovšem soupeř z Mladé Boleslavi se nedal a nakonec se utkání řešilo až v samostanách nájezdech, když ho v poslední minutě základní hrací doby při power play hostů poslal do prodloužení Žejdl. Ten byl potom úspěšný i v nájezdech, ale proti Bakošovi a Redenbachovi zůstal sám.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - M. Bolelsav

Litvínov - Olomouc 2:3 po sam. nájezdech

Litvínov sice výtečně začal, když po první třetině vedl 2:0, ale nakonec mu zbyl jenom bod. O jeden víc si z jeho stadionu totiž veze soupeř do Olomouce poté, co utkání rozhodl v samostatných nájezdech.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Olomouc
Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy