Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FIS MČR Horní Mísečky

Brno po výhře nad Vítkovicemi poskočilo do čela, krize Litvínova pokračuje

Hokejisté Brna porazili v 9. kole extraligy Vítkovice 5:1 a po čtvrtém vítězství za sebou vystřídali na čele tabulky Plzeň. Indiáni udolali Jihlavu až v prodloužení a ztrácí na lídra bod stejně jako Chomutov, který uspěl na ledě Litvínova. Chemici se dál trápí v útoku, prohráli popáté v řadě a před posledními Pardubicemi jsou jen zásluhou lepšího skóre. Dynamo nestačilo na Liberec, který tak ukončil sérii tří porážek. Stejně jako Kometa vyhrál počtvrté za sebou i Zlín, brankář Beranů Kašík nepovolil Třinci ani jeden gól. Hradec po obratu ve třetí třetině přetlačil Mladou Boleslav 2:1, otočit výsledek se povedlo i Spartě na ledě Olomouce. 

Radost fotbalistů Brna
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Brno - Vítkovice 5:1

Čtvrté vítězství za sebou vybojovala Kometa Brno, když přehrála Vítkovice 5:1. Přesvědčivou výhru úřadujícího mistra režíroval Martin Zaťovič, který sám dvakrát skóroval a na další branku přihrál. Brňané si ve vzájemných zápasech trochu vylepšili neúspěšnou bilanci, neboť v minulém ročníku ani v jednom ze čtyř zápasů Vítkovice neporazili.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/361868-kometa-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Vítkovice

Liberec - Pardubice 4:1

Čtyři branky v prostřední části hry zajistily Liberci vítězství nad Pardubicemi 4:1. Dvěma zásahy se na čtvrté domácí výhře v sezoně podílel Petr Jelínek. Bílí Tygři ukončili sérii tří porážek, naopak Východočeši potřetí za sebou neuspěli a zůstávají poslední.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/361874-zive-liberec-pardubice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Pardubice

Hradec Králové - Mladá Boleslav 2:1

Dlouho to v Hradci Králové vypadalo na další ztrátu domácího týmu, když Mladá Boleslav od 34. minuty vedla po gólu Pavla Musila. Východočeši ale dokázali ve třetí třetině zápas v přesilovkách obrátit, když po vyrovnávací brance Gregorce rozhodl o tříbodovém zisku pro domácí v 57. minutě Červený.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/361869-hradec-kralove-mlada-boleslav)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Mladá Boleslav

Litvínov - Chomutov 2:3

Pátou porážku za sebou utrpěli hokejisté Litvínova, když v podkrušnohorském derby podlehli doma Chomutovu 2:3. Piráti se naopak i z pátého výjezdu v sezoně vrací vítězně, dvěma góly k tomu přispěl Poletín.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/361872-litvinov-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Chomutov

Zlín - Třinec 4:0

Deset bodů z dvanácti možných získali v posledních čtyřech kolech hokejisté Zlína a napravili tak nevydařený vstup do sezony. Berani porazili doma Třinec 4:0, když o své výhře rozhodli třemi brankami v závěrečné třetině. Libor Kašík poprvé v sezoně udržel čisté konto.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/361871-zlin-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín – Třinec

Olomouc - Sparta 2:3 PP

Ještě ve 48. minutě prohrávala Sparta na ledě Olomouce 0:2. Poté však Pražané zásluhou dvou zásahů během 66 sekund dokázali vyrovnat a v prodloužení rozhodl o vítězství hostů Dominik Uher. Olomouc doma potřetí za sebou nevyhrála.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/361870-olomouc-sparta)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Sparta

Plzeň - Jihlava 2:1 PP

Nejlepší extraligový útok se v domácím prostředí proti nováčkovi z Jihlavy trápil. Na gól Čachotského z 21. minuty vzápětí odpověděl svým desátým zásahem v sezoně Dominik Kubalík, další branku ale Indiáni v základní hrací době nepřidali. O vítězství Západočechů rozhodl až ve 4. minutě prodloužení Moravčík. Plzeň vyhrála popáté za sebou, Jihlava získala teprve druhý bod z ledu soupeře.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/361873-plzen-jihlava)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Jihlava
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články