Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Liberec už napodruhé v CHL zvítězil, Tygři přehráli Cardiff 5:2

Liberec – Napodruhé se už Bílí Tygři dočkali vítězství v letošním ročníku Ligy mistrů a po úvodní těsné prohře v prodloužení tentokrát brali tři body, když velšský Cardiff přehráli 5:2. Liberečtí prohrávali po první třetině 0:2, ale v průběhu druhé části skóre otočili třemi góly a v závěru výsledek ještě navýšili.

Bílí Tygři Liberec
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

Velšský tým v prvním duelu CHL utrpěl v Davosu debakl 1:10, na severu Čech se mu ale povedlo extraligového vicemistra zaskočit. Nejprve jej posunul do vedení Martin, poté přidal gól v přesilovce Paris.

Liberec měl výraznou střeleckou převahu a v rozmezí čtyř minut druhé třetiny se mu podařilo zápas otočit, když se postupně trefili Krenželok, Bakoš a Bulíř. Dalších branek se ale více než tři tisíce diváků dočkaly až v samém závěru, kdy se nejprve v oslabení prosadil Špaček a při soupeřově power play uzavřel na 5:2 Bartovič.

"Zase jsme měli špatný vstup do utkání. Mám z toho trochu smíšené pocity. Říkali jsme si, že už něco podobného nemůžeme předvést a zase nám úvod nevyšel. Takové manko se pak těžko otáčí. První třetina byla zkrátka špatná, ale naštěstí jsme se z toho poučili. Do druhé třetiny jsme vlétli a zápas jsme otočili, což se nám povedlo už podruhé. Ale nesmí se to opakovat. Pokud by proti nám stál kvalitnější soupeř, nemuselo by se to povést," uvedl obránce Ladislav Šmíd.

Hokejová Liga mistrů - skupina E:

Bílí Tygři Liberec - Cardiff Devils 5:2 (0:2, 3:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 30. Krenželok (J. Vlach), 31. Bakoš (Jašek), 34. Bulíř (Mojžíš, Jašek), 58. D. Špaček, 59. Bartovič - 5. Martin, 18. Paris (Asselin). Rozhodčí: Rohatsch (Něm.), Hribik - Frodl, Lhotský (všichni ČR). Vyloučení: 5:3. Využití: 0:1. V oslabení: 1:1. Diváci: 3167.

Sestava Liberce: Will - Jánošík, Ševc, Plutnar, Šmíd, Mojžíš, Derner, Pyrochta - J. Stránský, P. Jelínek, Krenželok - Bakoš, Bulíř, Jašek - Bartovič, Vantuch, Ordoš - A. Dlouhý, J. Vlach, D. Špaček - Psota. Trenér: Mlejnek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články