Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS smíšených dvojic 2024 Švédsko

Radivojevič: Jsme v hluboké jámě, ale ještě ne úplně pod zemí

Brno - Zdá se to být mission impossible. Mistrovskému Liberci se nedaří zastavit rozjetou Kometu, po úterní porážce v Brně prohrává vítěz základní části ve finálové sérii extraligy už 0:3 na zápasy. Aby se mohli pod Ještědem radovat z obhajoby mistrovského titulu, nesmí si už dovolit žádné zaváhání. Otočit sérii za tohoto stavu se ale ve finále dosud žádnému týmu nepodařilo. Kapitán Bílých Tygrů Branko Radivojevič se přesto naděje ještě nevzdává.

Branko Radivojevič
zdroj: ČTK autor: Vít Černý

"Jsme už fakt v hluboké jámě, ale ještě pořád nejsme úplně pod zemí," řekl Radivojevič. Vítěz Prezidentského poháru pro nejlepší tým dlouhodobé části z posledních dvou let nenachází na Kometu recept.

"Není to nic příjemného, jsme poprvé v této situaci, ale máme takový cíl vrátit sérii ještě do Liberce. Uděláme pro to všechno. Věřím, že se ještě posbíráme," podotkl šestatřicetiletý slovenský útočník.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih 3. finále Kometa Brno - Liberec

Před čtvrtou bitvou v sérii si plánoval kvalitní regeneraci a sliboval opět tuhý boj ve čtvrtém finálovém klání. "Všichni víme, co máme dělat. Motivace je vždycky, nikdo nechce končit sezonu. Hrajeme na čtyři útoky, síly máme, to by neměl být problém," prohlásil bývalý slovenský reprezentant.

Liberec po domácích porážkách 3:4 a 3:4 v prodloužení nedokázal v prvním zápase v Brně skórovat a domácí gólman Marek Čiliak udržel už počtvrté v letošním play-off čisté konto.

"Měli jsme pár dobrých šancí, ale Čiliak to chytil. V tom se musíme zlepšit. Bez gólů se těžko vyhrává. Musíme se víc snažit a držet puk trošku v jejich pásmu, abychom jejich beky trošku unavili. A víc se tlačit do brány, to nám zatím moc nešlo," uvedl Radivojevič.

On sám už v sedmém zápase v play-off za sebou nebodoval. "Samozřejmě to chybí. Jsme ale jeden tým, spolu vyhráváme a spolu prohráváme. Ale musím se taky zlepšit. Když člověk nedělá body, tak mančaftu nepomůže," dodal Radivojevič, který v play-off zaznamenal v 15 duelech devět bodů za čtyři branky a pět asistencí.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články