Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Diamantová liga 2024

Hokejisté Znojma budou v EBEL lize bojovat o postup do play-off

Znojmo - Znojemští Orli skončili v základní části mezinárodní EBEL ligy až na devátém místě. Nezvládli tak umístění v nejlepší šestce, která má už nyní jistotu play-off. Do něj postoupí osm týmů a loňští vicemistři této soutěže budou o dvě zbylá místa bojovat v nadstavbové části. Na sedmý Villach zatím ztrácejí čtyři body.

Podle trenéra Znojma Romana Šimíčka udělá tým pro postup vše, co bude v jeho silách, i když to nebude snadné. "Nechci se na to vymlouvat, ale je takovým nepsaným pravidlem, že většinou ti, co vyhrají nebo se zúčastní finále, ta další sezona jim málokdy vyjde. Je to taková kocovina, jak se říká. Nevím, jestli člověk usne na vavřínech nebo něco takového," řekl kouč Orlů. 

Je nám líto, video expirovalo.
Znojmo bude bojovat o postup v EBEL lize

Na přípravu do dalších zápasů mají hokejisté Znojma týden. "Já říkám, že sezona ještě neskončila. My se o to určitě ještě porveme a uděláme pro to maximum. Teď na to máme týden. Momentálně je asi největší problém u těch kluků v hlavách a tam se musíme dát do kupy. Jinak se nikam neposunem," řekl Šimíček.

Z konečné osmičky si čtvrtfinálové dvojice navolí samy tři nejlepší kluby, které si postupně vyberou své protivníky. EBEL ligy se kromě Znojma účastní také týmy z Rakouska, Slovinska, Maďarska a Itálie. 

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články