Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SP Brazílie

Vedoucí duo nezaváhalo, zvítězila i Sparta či Plzeň

Praha – Extraligové tabulce nadále vládne Třinec s jednobodovým náskokem před Libercem. Oceláři ve 36. kole zdolali ve šlágru brněnskou Kometu 4:1, Bílí tygři v takticky svázaném duelu předčili Vítkovice. Potřetí z posledních čtyř utkání naopak selhal čtvrtý Litvínov, který hattrickem sestřelil plzeňský kanonýr Dominik Kubalík. Na domácím ledě uspěla také Sparta nebo Chomutov. Karlovy Vary loupily v Pardubicích.

Utkání Třinec - Kometa Brno
zdroj: ČTK autor: Horsinka Adolf

Třinec - Kometa Brno 4:1

Magnet 36. kola vyzněl poměrně jednoznačně pro domácí Oceláře. Vedoucí celek soutěže porazil třetí Kometu Brno 4:1, čímž ukončil šest zápasů trvající sérii bez vítězství nad mužstvem z moravské metropole v základní hrací době. Rozhodující náskok si svěřenci Vladimíra Kýhose vypracovali brankami Noska a Hrni. Čermák sice snížil, ale konečný výsledek stanovili Irgl se Špirkem.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/346588-trinec-zlomil-brnenske-prokleti-a-ve-slagru-sestrelil-kometu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Kometa Brno

Plzeň - Litvínov 4:2

Dominik Kubalík, nejlepší kanonýr nejvyšší soutěže, byl vůdčí postavou domácího utkání proti Litvínovu. Jednadvacetiletý forvard plzeňských Indiánů zatížil konto soupeře třemi přesnými zásahy, polepšil si na 21 ligových gólů a především slavil se svými spoluhráči cenný zisk plného počtu bodů. Škoda zvítězila potřetí za sebou. Verva naopak prohrála třetí z posledních čtyř duelů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/346590-ostrostrelec-kubalik-opet-uradoval-hattrickem-znicil-litvinov/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Litvínov

Sparta Praha - Mladá Boleslav 4:0

Série tří domácích porážek je minulostí. Hokejisté pražské Sparty porazili v O2 aréně Mladou Boleslav 4:0 a středočeského soupeře zdolali i potřetí během letošní sezony. Čistým kontem se o vítězství přičinil brankář Tomáš Pöpperle. Dvě asistence zaznamenali Dominik Uher s Lukášem Cingelem. Celek z hlavního města aktuálně ztrácí tři body na čtvrtý Litvínov. Třetí Kometa má ještě o bod více.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/346599-sparta-skalpem-mlade-boleslavi-potvrdila-vitezstvi-z-brna/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Mladá Boleslav

Chomutov - Zlín 3:1

Chomutovští hokejisté i potřetí v sezoně porazili Zlín a přerušili tak sérii domácích nezdarů. K vítězství 3:1 jim dopomohla hlavně vydařená první třetina, v níž získali dvoubrankový náskok. Ten už poté udrželi i přes korekci hostů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/346595-chomutov-se-odpichl-od-uspesne-prvni-tretiny-a-znovu-porazil-zlin/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Zlín

Liberec - Vítkovice 2:0

Druhý Liberec porazil před vlastními příznivci Vítkovice 2:1 a vyhrál i třetí vzájemný duel v sezoně. Úřadující mistr zvítězil pošesté z posledních sedmi zápasů a i nadále stíhá v tabulce vedoucí Třinec.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/346597-liberec-si-poradil-s-vitkovicemi-potreti-v-sezone/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Vítkovice

Pardubice - Karlovy Vary 2:3

Pardubické Dynamo potřetí v řadě nebodovalo. Na domácím ledě podlehlo v souboji dvou nejhorších týmů extraligy Karlovým Varům 2:3. Pro Energii to byla teprve druhá výhra z posledních osmi zápasů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/346600-pardubice-ne-a-ne-vybrednout-z-marasmu-podlehly-poslednim-varum/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Karlovy Vary
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články