Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Pardubice zažily první úspěch, Třinec naopak slaví už sedmou výhru

Sedmé kolo hokejové extraligy nebylo všední už tím, že na rozdíl od předchozích kol diváci poprvé viděli alespoň částečný úspěch Pardubic. Pod vedením nové trenérské jednotky vyhráli Východočeši 6:5 po samostatných nájezdech nad Chomutovem. Ničím novým naopak není úspěch Třince, který porazil Olomouc 2:1. Radovaly se i Vítkovice, které zvítězily 3:2 na nájezdy nad Karlovými Vary.

Šimon Hrubec
zdroj: ČTK autor: Peřina Luděk

Olomouc – Třinec 1:2

Třinečtí hokejisté byli i posedmé v sezoně úspěšní a porazili Olomouc 2:1. Zůstávají tak na čele extraligové tabulky. V utkání to přitom neměli jednoduché, když prohrávali po pohotové teči Viléma Buriana. Poté se ale probudil dosud spící střelec Zbyněk Irgl a dvěma brankami otočil skóre na konečných 2:1. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/341425-irgl-se-probudil-z-letargie-a-dvema-brankami-ziskal-trinci-vsechny-body/)

Chomutov – Pardubice 5:6 SN

První vítězství v sezoně mají za sebou hokejisté Pardubic. Nová trenérská jednotka sledovala v Chomutově podivnou, až bizarní gólovou přetahovanou. Po základní hrací době bylo skóre 5:5 a na řadu přišlo prodloužení. V něm po 23 vteřinách rozhodl Sýkora. Kýžený výsledkový obrat tak pro Pardubice začal dvoubodovou výhrou.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/341436-pardubice-poprve-vyhraly-v-prodlouzeni-porazily-chomutov/)

Vítkovice – Karlovy Vary 3:2 SN

Až po nájezdech mohli slavit vítkovičtí hráči. Vítězství 3:2 nad Karlovými Vary jim proměněným pokusem zařídil Ondřej Roman, který skóroval jednou již předtím v normální hrací době. Vítkovice zvítězily nad západočeským celkem už poosmé za sebou, byť tentokrát jim soupeř sebral alespoň jeden bod.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/341435-vitkovice-doma-porazily-vary-az-po-najezdech/)

Brno – Litvínov 7:1

S velkým zklamáním odjíždí z Brna hráči Litvínova. V týmovém autobuse si totiž odváží kromě výstroje i sedmigólový příděl, který jim nadělili hokejisté Komety. Litvínov přitom v utkání vedl 1:0, pak už ale pro soupeře nebyl problémem. 

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/341438-komete-muselo-byt-litvinovu-az-lito-7-1/)

Hradec Králové – Sparta Praha 2:3

Hradečtí hokejisté zjistili, že nechat si kvalitního soupeře odskočit o tři branky nemusí být nejmoudřejším nápadem. Po dvou třetinách vedla Sparta 3:0, a i když Dietz a Červený v závěru utkání ještě týmu dali naději, nakonec to na nic lepšího než porážku 2:3 nestačilo.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/341439-hradec-si-nechal-dat-tri-branky-ty-uz-pak-nedohnal/)

Mladá Boleslav – Plzeň 3:2

Tři body nakonec berou po utkání s Plzní hráči Mladé Boleslavi. Na domácím ledě vedli už 3:1, a i když v závěru zdramatizoval duel proměněným nájezdem Kracík, zápas už do prodloužení nešel. Mladoboleslavští porazili nepříjemného soupeře 3:2.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/341437-boleslav-mela-s-plzni-potize-nakonec-ale-vyhrala-3-2/)

Hlavní zprávy