Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Vedení extraligového Liberce odvolalo trenéra Gregora, tým převezme Pešán

Liberec - Hokejisty Liberce už v extralize nepovede trenér Dušan Gregor. Vedení severočeského klubu jej odvolalo z funkce a na jeho místo jmenovalo Filipa Pešána. Informuje o tom oficiální internetový server Bílých Tygrů.

Dušan Gregor
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Společně s Gregorem na střídačce ambiciózního celku, kterému se v této sezoně zatím příliš nedaří a po 17. kole mu patří až jedenácté místo, skončil i asistent Vladimír Čermák.

"V dosavadním průběhu ročníku se nám dlouhodobě nedařilo a tým nepodával výkony odpovídající jeho složení. Po dlouhých úvahách jsme se rozhodli odvolat dosavadní trenérskou dvojici," uvedl generální manažer týmu Ctibor Jech. Vedení klubu se k tomuto kroku rozhodlo i přesto, že hlavní podíl na současném postavení klubu mají podle něj hráči.

Společně s Pešánem, jenž v Liberci vede sportovní centrum mládeže a trénoval juniory, extraligový tým převezme Jaroslav Nedvěd starší. Brankáře bude mít i nadále na starosti Miroslav Kapoun.

Gregor, který liberecký tým převzal před začátkem minulé sezony a dokázal s ním postoupit do semifinále extraligy, je prvním odvolaným trenérem v letošním ročníku domácí nejvyšší soutěže. Již v září chtěl na střídačce Třince skončit kouč Antonín Stavjaňa, ale vedení klubu mu jeho rezignaci rozmluvilo.

Zdroj
ČTK, ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články