Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Brno se vzpamatovalo s Vítkovicemi, Liberec se nadřel v Litvínově

Praha - Liberec byl v zápase v Litvínově jasným favoritem, nakonec se ale překvapivě nadřel na vítězství v nájezdech. Do stejné fáze se dostalo i utkání Hradce s Olomoucí, nakonec se radovali domácí. Vary nedaly v Třinci ani gól a dále dlí na dně, Mladá Boleslav si výhrou nad Chomutovem upevnila pozici, která jí zaručuje přímý postup do čtvrtfinále. Pardubice se vrací bez bodu z Plzně, Brno se vzchopilo a jasně přehrálo Vítkovice.

Alois Hadamczik
zdroj: ČTK autor: Igor Zehl

Brno - Vítkovice 5:2

Hokejisté Brna porazili Vítkovice 5:2, přerušili sérii pěti porážek a získali důležité body v boji o play-off. Sedmá Kometa rozhodla čtyřmi góly ve druhé třetině, ve které získala náskok 5:1. Dvěma góly se na úspěchu Brňanů podílel kapitán Jan Hruška. Ostravané si připsali čtvrtou prohru z posledních pěti duelů a desítka pro předkolo play-off se jim vzdálila na sedm bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Vítkovice

Hradec Králové - Olomouc 4:3 SN

Hokejisté Hradce Králové porazili Olomouc 4:3 po samostatných nájezdech a připsali si nad Hanáky čtvrtou výhru v sezoně. O jejich výhře rozhodl v páté sérii nájezdů Jaroslav Bednář, který si v normální hrací době připsal gól a asistenci.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Olomouc

Litvínov - Liberec 2:3 SN

Hokejisté mistrovského Litvínova podlehli doma vedoucímu Liberci 2:3 po samostatných nájezdech a připsali si pátou porážku za sebou. Bod vybojoval předposlední celek tabulky díky trefě Robina Hanzla 35 sekund před koncem třetí třetiny, ale v rozstřelu zařídil Bílým Tygrům čtvrtou výhru v řadě Michal Řepík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Liberec

Plzeň - Pardubice 4:1

Hokejisté Plzně porazili ve 41. kole extraligy Pardubice 4:1 a ukončili sérii tří domácích porážek za sebou. Dynamo naopak prohrálo pošesté z posledních osmi utkání. Aktivnější Indiáni o svém vítězství rozhodli trefami v každé třetině a připsali si nad Východočechy již sedmý vyhraný zápas v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Pardubice

Mladá Boleslav - Chomutov 5:2

Hokejisté Mladé Boleslavi porazili Chomutov 5:2 a připsali si čtvrtou výhru z posledních šesti zápasů. Bruslařský klub na pátém místě odskočil v souboji o přímou účast ve čtvrtfinále sedmým Pirátům na rozdíl sedmi bodů. Třemi body za dvě branky a jednu asistenci se na tom podílel útočník Radan Lenc. Chomutov prohrál venku už poosmé za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Chomutov

Třinec - Karlovy Vary 2:0

Hokejisté Třince porazili poslední Karlovy Vary 2:0. Vydřenou výhru jim daly dva góly Martina Adamského, který svou vítěznou trefu zaznamenal 34 sekund před koncem druhé části. Brankář Šimon Hrubec si potřetí v sezoně připsal čisté konto a na domácím ledě ho po vítězství 7:0 s Mladou Boleslaví uhájil podruhé v řadě. Energie utrpěla osmou porážku z posledních devíti utkání.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články