Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Liberec drží čelo tabulky, Vary zaskočily Třinec

Praha - O tom, že se Třinec stále nachází v silném útlumu, dokonale přesvědčilo 15. kolo. Oceláři v něm prohráli na domácím ledě s Karlovými Vary a od vlastních diváků se dočkali hlasitého pískotu. Spokojení nebyli ani fanoušci v Litvínově, na jehož stadionu vyhrál Liberec, který si pojistil první místo. Boleslav si poradila s Chomutovem, Pardubice dál tápají, těžila z toho Plzeň, ve své domovině prohrálo i Brno s Vítkovicemi. Olomouc nedala v Hradci ani gól a vrací se na Hanou s prázdnou.

Radující se hráči Liberce
zdroj: ČTK autor: Libor Zavoral

Třinec - Karlovy Vary 3:2

Hokejisté Karlových Varů se postarali o překvapení výhrou 3:2 na ledě vicemistra v Třinci. Gólem a asistencí se o výhru přičinil třinecký odchovanec Rostislav Marosz, jenž momentálně obléká dres Energie. Trenér Peter Oremus si po čtyřech porážkách na lavičce Západočechů připsal první bodový zisk a přetnul sérii devíti karlovarských proher v Třinci.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Karlovy Vary

Mladá Boleslav - Chomutov 2:1

Hokejisté Mladé Boleslavi porazili Chomutov 2:1 a oplatili soupeři porážku z prvního vzájemného zápasu sezony. Středočeši tak v souboji tabulkových sousedů bodovali i v sedmém utkání před svými diváky v sezoně, šest z nich vyhráli. Chomutov venku padl popáté v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav - Chomutov

Litvínov - Liberec 2:5

Hokejisté Liberce zvítězili na ledě mistrovského Litvínova 5:2, uspěli popáté za sebou a zvýšili svůj náskok v čele tabulky na čtyři body. Dvěma góly se na tom podílel útočník Michal Řepík. Jedenáctá Verva prohrála potřetí za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Liberec

Brno - Vítkovice 2:3

Hokejisté Vítkovic zvítězili v Brně nad domácí Kometou 3:2. Svěřencům kouče Aloise Hadamczika nebyl nic platný ani dvoubrankový náskok, který si vypracovali během první třetiny. Vítězný gól vstřelil dvě minuty před koncem zápasu po chybě domácích zadáků Jiří Burger. Kometa poprvé vyšla doma bodově naprázdno, naopak Vítkovice z posledních pěti zápasů venku počtvrté vyhrály.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Brno - Vítkovice

Hradec Králové - Olomouc 2:0

Hokejisté Hradce Králové porazili Olomouc 2:0. Východočeši počtvrté za sebou neztratili ani bod a dotáhli se v tabulce na druhou Spartu. Hanáci jim nedokázali ani ve druhém vzájemném duelu sezony dát gól; ten úvodní v Olomouci skončil shodným výsledkem. Dvěma body za branku a asistenci se na tom podílel Brian Ihnacak, druhé čisté konto v ročníku si připsal Ondřej Kacetl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Olomouc

Plzeň - Pardubice 4:2

Hokejisté Plzně porazili Pardubice 4:2 a připsali si již šestou domácí výhru v této sezoně ze sedmi utkání. Indiáni si dvoubrankový náskok vypracovali díky dvěma trefám z úvodní třetiny a přes zlepšení Dynama ve druhé části definitivně rozhodli o svém vítězství dvěma góly ve třetí dvacetiminutovce. Třemi asistencemi se v plzeňském dresu blýskl útočník Jakub Lev.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Pardubice

Sparta - Zlín 4:2

Sparta v tříkrálové dohrávce zvítězila nad Zlínem 4:2. Pražané rozhodli o výhře i přes velkou převahu ve druhé třetině až ve třetí části, vítězný gól vstřelil ve 49. minutě obránce Adam Polášek. Sparta bodovala i v patnáctém domácím zápase v sezoně. Zlín v O2 areně přišel o
sérii čtyř výher.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Zlín
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články