Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Litvínov nestačil na Liberec, Sparta přehrála Zlín

Praha - Liberec si po úvodním zaváhání vyšlápl na úřadujícího mistra z Litvínova a v domácí premiéře slavil první body v sezoně. Neúspěšný první pokus napravil i Chomutov s Mladou Boleslaví. Sparta vyhrála ve Zlíně, po prohře s Hradcem nadále čeká na první body Olomouc. Vítkovicím se dařilo s Brnem, naopak Karlovy Vary stále nebodovaly a po prohře s Třincem jsou o skóre poslední. Druhý pól tabulky obsadila po výhře v Pardubicích Plzeň.

Zlín - Sparta
zdroj: ČTK autor: Josef Omelka

Zlín - Sparta 3:5

Hokejisté Sparty vyhráli na ledě Zlína 5:3 a zůstávají bez ztráty bodu. Domácí sice dokázali proti Pražanům vyrovnat z 0:2 na 2:2, ale pak zápas zlomili ve prospěch hostů Robert Sabolič, Adam Polášek a Jaroslav Hlinka. Berani tak na první zisk v sezoně stále čekají.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Sparta

Olomouc - Hradec Králové 0:2

Hradec Králové vyhrál na ledě Olomouce 2:0 a spravil si chuť po páteční domácí porážce s Vítkovicemi 3:4 po samostatných nájezdech. O branky vítězů se postarali Jaroslav Kudrna a Rudolf Červený. Domácí brankáře Ondřeje Kacetla nepřekonali a čekají v sezoně na první zisk.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Olomouc - Hradec Králové

Chomutov - Mladá Boleslav 2:1

Hokejisté Chomutova porazili Mladou Boleslav 2:1 a připsali si první výhru v sezoně. O vítězství nováčka soutěže vedeného koučem Vladimírem Růžičkou v prvním domácím utkání rozhodl dvě minuty před koncem útočník Jakub Sklenář.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Chomutov - Mladá Boleslav

Pardubice - Plzeň 1:4

Hokejisté Plzně zvítězili na ledě Pardubic 4:1 a připsali si druhou výhru. Domácí naopak zůstávají bez bodového zisku. Hattrick zaznamenal v dresu vítězů dvacetiletý útočník Dominik Kubalík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Plzeň

Liberec - Litvínov 4:1

Hokejisté Liberce porazili ve své domácí premiéře mistrovský Litvínov 4:1 a radovali se z prvních bodů v sezoně. Bílí Tygři rozhodli třemi góly ve třetí třetině a dva z nich vstřelil Jakub Valský. Vítěznou trefu zaznamenal ve 49. minutě a za 104 vteřin zvýšil střelec večera na 3:1.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Litvínov

Vítkovice - Brno 5:1

V taháku 2. kola mezi Vítkovicemi a Kometou Brno se podstatně více dařilo týmu ze severu Moravy, který zvítězil 5:1. Novému kouči Brna Hadamczikovi, který v minulosti úspěšně působil právě u vítkovického mužstva, se tak návrat do ČEZ Arény moc nepovedl. K prohře jeho svěřenců přispěl dvěma trefami do černého Rostislav Olesz, po dvou kolech už čtyřgólový střelec ve vítkovickém dresu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Brno

Karlovy Vary - Třinec 2:5

Hokejisté Třince zvítězili na ledě Karlových Varů 5:2 a zůstávají po dvou zápasech bez ztráty bodu. Vítěz základní části z minulé sezony a úřadující vicemistr tak vstoupil do soutěže úspěšně. Naopak Energie na první bodový zisk čeká.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Třinec
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články