Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Litvínov vykročil za obhajobou suverénně, Růžička v Třinci neuspěl

Praha - Jak minulou sezonu skončili, tak tu novou začali. Hokejisté mistrovského Litvínova vstoupili do extraligy jasnou výhrou 4:0 nad Zlínem. Výhru zaznamenal i druhý tým loňského ročníku Třinec, který doma 3:0 porazil nováčka z Chomutova. Nezaváhala ani brněnská Kometa, která při premiéře Aloise Hadamczika zdolala Liberec 5:2. Pražská Sparta si zase poradila 4:1 s Olomoucí.

Slavící hokejisté Litvínova
zdroj: ČTK autor: Hájek Ondřej

Třinec - Chomutov 3:0

Kouč Vladimír Růžička vyšel z prvního extraligového duelu na lavičce Chomutova s prázdnou. A to jak po stránce gólové, tak i bodové. Jeho Piráti prohráli na ledě vicemistra z Třince 0:3, když vítěznou branku vstřelil Polák Aron Chmielewski. Nováček však na hřišti Slezanů dlouho vzdoroval a v závěru nebyl daleko od vyrovnání. Nakonec ale v posledních 17 sekundách ještě dvakrát inkasoval.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Oceláři Třinec - Piráti Chomutov

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/320772-ruzickuv-chomutov-odjel-z-trince-s-prazdnou-body-domacim-zajistil-chmielewski/)

Litvínov - Zlín 4:0

Žádná mistrovská kocovina se nekoná. Úřadující extraligový šampion z Litvínova do nové sezony vstoupil suverénně. O svém triumfu nad Zlínem 4:0 rozhodl už ve druhé třetině, kdy skóroval hned třikrát. Čistým kontem se na výhře Vervy podílel slovenský brankář Jaroslav Janus.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Zlín

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/320784-vyhrou-skoncil-vyhrou-zacal-mistr-z-litvinova-na-uvod-prejel-zlin/)

Plzeň - Karlovy Vary 5:1

Lepší vstup do sezony si hokejisté Plzně ani nemohli přát. Před vlastními fanoušky bez větších problémů opanovali západočeské derby proti Karlovým Varům a zvítězili vysoko 5:1. O své výhře domácí rozhodli třemi brankami v úvodní dvacetiminutovce. Mezi střelce se zapsaly posily Marcel Hossa a Miroslav Preisinger. Gólem a dvěma asistencemi se blýskl Jakub Lev.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Karlovy Vary

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/320783-plzen-si-doma-proti-varum-zastrilela-o-triumfu-rozhodla-jiz-v-prvni-tretine/)

Kometa Brno - Liberec 5:2

Do utkání nevstoupili dobře, ale v závěru slavili pohodlné vítězství. Hokejisté Komety Brna po obratu ovládli duel s Libercem, zvítězili 5:2 a mohli slavit první triumf pod vedením nového kouče Aloise Hadamczika. Dvěma góly a jednou asistencí se blýskl v brněnském týmu David Ostřížek, dvě branky přidal Tomáš Vondráček a k úspěchu dopomohl i pozorný brankář Marek Čiliak.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Liberec

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/320787-hadamczikova-extraligova-premiera-v-brne-byla-uspesna-kometa-zdolala-liberec/)

Sparta Praha - Olomouc 4:1

Extraligová premiéra v novém domovském stánku O2 areně vyšla hokejistům Sparty na výbornou. V úvodním kole si před vlastními fanoušky poradili s Olomoucí 4:1. Pražanům získali tříbrankový náskok Robert Sabolič, Jaroslav Hlinka a Tomáš Netík. Brankáři Tomáši Pöpperlemu pokazil čisté konto ve 42. minutě Jan Eberle, ale výhru Sparty pojistil Lukáš Cingel.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Olomouc

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/320788-sparta-zacala-extraligovou-eru-v-o2-arene-vitezstvim-nad-olomouci/)

Mladá Boleslav - Pardubice 2:1

Už už to vypadalo, že se duel mezi Boleslaví a Pardubicemi bude prodlužovat. Deset vteřin před koncem však zacílil do černého útočník Tomáš Urban a rozhodl o triumfu domácích nad Dynamem 2:1.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Pardubice

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/320786-boleslav-rozhodla-duel-s-pardubicemi-deset-sekund-pred-koncem/)

Hradec Králové - Vítkovice 3:4 SN

Vedli o dva góly, ale Hradec srovnal. Znovu vedli, ale domácí opět srovnali. Hokejisté Vítkovic se však nakonec vítězství dočkali, když svého soupeře udolali po samostatných nájezdech 4:3. Díky tomu se stali jediným týmem, který na úvod soutěže uspěl na kluzištích soupeře. Duel rozhodl útočník Rostislav Olesz, jenž se gólově prosadil i ze hry.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Vítkovice

Reportáž, sestřih a ohlasy z utkání (//sport/hokej/320789-drama-v-hradci-rozhodly-az-najezdy-z-vitezstvi-nakonec-slavili-vitkovicti/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články