Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Žhavá atmosféra nepřeje kluzišti. Led byl strašný, zhodnotil po Francii Voráček

Praha – Mistrovství světa završuje první týden, v Česku se pomalu otepluje a na kvalitě ledu v O2 areně je to znát. Plné ochozy prospívají atmosféře, ale vinou rostoucí teploty v hale se zhoršuje ledová plocha. Čeští hráči to po utkání s Francií patřičně zkritizovali.

Ondřej Pavelec
zdroj: ČTK/ITAR-TASS

"Abych pravdu řekl, ten led byl strašný. Ale na to se nemá cenu vymlouvat. Stává se, že občas se trefí hokejka nebo brusle. Dali jsme pět gólů na špatném ledu, to není špatné," zhodnotil po duelu s Francií kapitán Jakub Voráček.

Na nic si nechtěl stěžovat ani včerejší střelec dvou branek Ondřej Němec. "Kvalita ledu je kvalita ledu. Možná jsme s tím měli problémy už v Minsku. To je v každé velké hale, kde je velké teplo a hodně lidí. Já bych si nestěžoval," popsal flegmaticky Němec.

"Předtím byl ten led trochu lepší, dneska se možná trochu oteplilo a led byl na konci třetin hodně špatný. První přesilovka na konci první třetiny, to jsme si nemohli ani nahrát, hrozně to přeskakovalo. Ale nakonec jsme se s tím vypořádali dobře," uzavřel po vítězství 5:1 Jan Kovář.

Je nám líto, video expirovalo.
Hráči po utkání s Francií kritizovali kvalitu ledu
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články