Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Slavii povedou trenéři Hynek a Razým

Praha - Hokejisty prvoligové Slavie budou v příští sezoně trénovat Pavel Hynek a Milan Razým. Jejich cílem bude dovést pražský klub zpět do extraligy. "Je pro nás klíčové mít dva kvalitní trenéry, oba nám chtějí pomoci dostat klub tam, kam patří. Máme radost, že se nám podařil první krok, teď budeme s trenéry ladit hráčský kádr," řekl sportovní manažer Luděk Bukač mladší, který je také novou tváří ve Slavii.

"Naším cílem je návrat do extraligy, proto jsme se po sportovním manažerovi rozhodli angažovat zkušené trenéry a věříme, že nám pomůžou naplnit naše očekávání," uvedl majitel klubu Vladimír Pitter. Pražané letos sestoupili z extraligy po 21 letech.

Hynek i Razým mají s extraligou bohaté zkušenosti. Pětačtyřicetiletý Hynek před třemi lety dovedl k titulu Pardubice, dvakrát ho slavil se Spartou v roli asistenta. Ve stejné pozici získal zlatou medaili na mistrovství světa hráčů do 20 let v roce 2001. Naposledy působil v Liberci, kde byl odvolán loni v říjnu.

O osm let starší Razým minulou sezonu rovněž skončil předčasně, neboť byl na začátku listopadu odvolán v Plzni, kterou předtím dovedl k prvnímu titulu. S Hynkem v minulosti spolupracovali právě v Plzni.

V neúspěšné sezoně vedlo Slavii hned několik hlavních trenérů, naposledy dvojice Josef Beránek a Jan Srdínko.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články