Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Hradecký Vydarený: Procento ubráněných oslabení je strašidelné

Hradec Králové - Druhý vyrovnaný duel po sobě mají za sebou hokejisté Hradce Králové. Stejně jako při utkání číslo dvě v Praze to však na výhru nestačilo a v součtu s jasnou prohrou v prvním utkání balancují Východočeši na hraně propasti. K dobrovolné kapitulaci mají ale hodně daleko, přestože v extraligovém play-off ještě nikdo stav 0:3 na zápasy ve vítěznou sérii nepřetavil.

René Vydarený v souboji s Tomášem Rolinkem
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

"Musíme s tím ještě zkusit něco udělat. Lidé tady si to zaslouží, abychom se o to pokusili. Nemůžeme tu jen prohrávat. Tentokrát chceme určitě vyhrát," prohlásil odhodlaně slovenský obránce Hradce René Vydarený.

"Víra tu je vždycky a necháme tu docela určitě úplně všechno, přestože trošičku sráží, že nejsme horším týme a prohráváme 0:3. Šance jsou na obou stranách, ale zatímco Spartě tam góly spadnou, my nejsme schopní to tam dotlačit," řekl Vydarený.

Klíčem pro celý zápas byl podle něho hned jeho začátek. "Měli jsme tam dvě, možná tři pěkné šance při oslabení, ale nedali jsme z nich gól a vzápětí jsme sami z té jejich přesilovky gól dostali a zase jsme prohrávali. Potom se to těžko dohání," uvedl třiatřicetiletý zadák. Důležité byly také přesilovky. "Dostat z nich tři góly, to je hodně," připustil Vydarený.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Sparta

"Dostat sedm gólů v oslabení za tři zápasy, to je hrozně moc, to procento ubráněných je asi strašidelné... Pracujeme na tom, ale ta šikovnost u Sparty tam je. Musíme se s tím pokusit něco udělat," přemítal Vydarený.

Jedním dechem ale dodal, že 13 vyloučených na straně jeho týmu za dnešní zápas je až příliš. Přestože chtěl Hradec přitvrdit a ještě zvýšit agresivitu. "K tomu těžko něco říkat," uvedl Vydarený. "My se musíme soustředit na hokej a nemít prostě třináct vyloučených," dodal.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články