Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Třinec ovládl základní část, Litvínov si poradil s Vítkovicemi

Praha Hokejisté Třince jsou po výhře nad Brnem ve 49. kole již jistými vítězi základní části extraligy. Druhý Litvínov, přestože si s přehledem poradil s Vítkovicemi, jej už nemůže dotáhnout. Na třetí místo dotahuje Sparta, která udolala Pardubice. První desítku po výhře v prodloužení v Plzni stále stíhá Liberec, Zlín po nájezdech přehrál Karlovy Vary. Nic se nemění v samém spodku tabulky, Slavia prohrála v Hradci, Olomouc nestačila na Mladou Boleslav.

Litvínov - Vítkovice 5:1

Hokejisté Vítkovic prohráli na ledě druhého Litvínova 1:5, klesli z osmého na desáté místo a v boji o play-off mají před jedenáctým Libercem náskok už jen čtyř bodů. Domácí Verva i přes tříbodový zisk ztratila po vítězství Třince teoretickou naději na vítězství v základní části. Na Oceláře ztrácí se třemi zápasy do konce 11 bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Vítkovice

Hradec Králové - Slavia 3:2

Hokejisté pátého Hradce Králové zdolali poslední Slavii 3:2 a definitivně si zajistili přímou účast ve čtvrtfinále play-off. Mountfield si i díky vítězné trefě Tomáše Mertla připsal třetí výhru z posledních čtyř zápasů. Pražané prohráli osmý z devíti duelů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Slavia

Mladá Boleslav - Olomouc 6:3

Hokejisté Mladé Boleslavi porazili Olomouc 6:3 a připsali si devátou výhru z posledních jedenácti utkání. V boji o play-off tak unikli jedenáctému Liberci na rozdíl pěti bodů. Dva góly vítězů vstřelil útočník Dominik Pacovský. Předposlední Olomouc prohrála potřinácté v řadě a na dvanácté Karlovy Vary stále ztrácí čtyři body.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Olomouc

Sparta - Pardubice 2:1

Hokejisté Sparty porazili Pardubice těsně 2:1. Východočeši šli sice do vedení zásluhou trefy Tomáše Marcinka, ale nakonec si připsali již pátou porážku v řadě. Výsledek otočili Jan Buchtele a Juraj Mikuš.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Pardubice

Karlovy Vary - Zlín 3:4 SN

Hokejisté Zlína vyhráli na ledě Karlových Varů 4:3 po samostatných nájezdech, zabrali tak po dvou porážkách a drží si v boji o play-off náskok šesti bodů před jedenáctým Libercem. V rozstřelu rozhodl Bedřich Köhler. Zlínský útočník Petr Leška se díky asistenci u trefy Ondřeje Veselého na 3:3 v čase 59:41 vyrovnal s 903 kanadskými body v domácí nejvyšší soutěži rekordmanovi Richardu Královi.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Zlín

Plzeň - Liberec 3:4 PP

Hokejisté jedenáctého Liberce vyhráli na ledě Plzně 4:3 v prodloužení a připsali si pátou výhru za sebou. Domácí sice rychle vedli 2:0 a ještě na začátku 51. minuty drželi vedení 3:2, poté ovšem vyrovnal Radim Šimek a Bílým Tygrům zajistil v prodloužení přesilovkovou trefou v čase 63:35 druhý bod Tomáš Filippi.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Liberec

Třinec - Brno 4:1

Hokejisté Třince díky vítězství nad Brnem 4:1 získali Prezidentský pohár pro vítěze základní části extraligy a zajistili si také účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Oceláři mají na kontě po 50 odehraných zápasech 107 bodů a mohou ještě v závěrečných duelech se Zlínem a na Spartě zaútočit na rekord soutěže. Ten drží se 111 body ze sezony 2002/03 Pardubice.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Brno
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články