Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Sparta nestačila na Brno, Třinec už má 101 bodů

Praha - Ačkoliv se Sparta snažila v závěru duelu s Brnem mocně dotahovat, na body to nestačilo a Pražané se propadli na čtvrté místo. Více se dařilo vedoucí dvojici. Třinec překonal po výhře v Plzni metu sta bodů, Litvínov si poradil s Hradcem. Tabulkou dále stoupá Zlín, který vyhrál v Pardubicích. Naopak poslední trojice tabulky opět prohrála. Olomouc v Liberci, Karlovy Vary s Mladou Boleslaví a Slavia dále prohloubila bídnou sezonu po porážce ve Vítkovicích.

Radující se Třinečtí
zdroj: ČTK autor: Pavel Němeček

Sparta - Brno 2:3

Hokejisté Sparty prohráli s Brnem těsně 2:3. Pražané ztráceli již 0:3, přes závěrečný finiš už na body nedosáhli. Kometa tak v přímém souboji o průběžnou třetí příčku dobyla led Sparty i podruhé v sezoně. Vítězný gól si připsal zkraje třetí části útočník Jan Hruška.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Brno

Liberec - Olomouc 5:1

Hokejisté Liberce porazili na svém ledě Olomouc 5:1, a ukončili tak sérii šesti proher za sebou. Naopak pro Moravany to byla již devátá porážka v řadě. Základ k prvnímu bodovému zisku ve vzájemném zápase s Olomoucí v této sezoně položili Severočeši již v první třetině, kterou ovládli rozdílem tří branek. Bílí Tygři se tak na jedenácté pozici drží o šest bodů za desátou Mladou Boleslaví.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Olomouc

Litvínov - Hradec Králové 5:2

Hokejisté Litvínova zdolali Hradec Králové 5:2 a připsali si sedmou domácí výhru za sebou. Mountfield naopak neuspěl poprvé po sérii šesti vítězství. Východočeši sice v úvodním dějství trefami během 21 vteřin smazali dvoubrankovou ztrátu, ale vzápětí v 18. minutě vstřelil vítěznou branku Michal Trávníček. Výhru Vervy ještě pojistili Jakub Petružálek a Viktor Hübl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Hradec Králové

Pardubice - Zlín 2:3

Hokejisté Zlína zvítězili na ledě Pardubic 3:2 a připsali si pátou výhru za sebou. Úřadující mistr si v první třetině vybudoval dvoubrankový náskok, který domácí postupně dorovnali. Rozhodnutí padlo až 78 vteřin před koncem, kdy se trefil Petr Holík.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Zlín

Plzeň - Třinec 4:6

Hokejisté Třince zvítězili na ledě Plzně 6:4 a jako první tým v letošní sezoně ziskem 101 bodů překonali magickou hranici. Divokou přestřelku zahájila obě mužstva pěti góly během úvodní dvacetiminutovky. Vedení z první třetiny hosté už neztratili a oslavili výhru na západě Čech po dvou letech. Oceláři si připsal osmnácté vítězství z posledních dvaceti zápasů a v čele si tabulky si drží náskok 14 bodů před druhým Litvínovem.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Třinec

Karlovy Vary - Mladá Boleslav 0:3

Karlovým Varům z herní mizérie nepomohla ani reprezentační přestávka, prohrály pojedenácté z dvanácti zápasů. Ve 45. kole Západočeši nestačili na Mladou Boleslav, které nevstřelili ani gól a prohráli 0:3. Na desáté místo, které slibuje předkolo play-off, ztrácí již 13 bodů a pomalu se před nimi rýsuje vidina hry o udržení.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Mladá Boleslav

Vítkovice - Slavia 7:5

Hokejisté Vítkovic porazili Slavii po divokém průběhu 7:5. Prvním extraligovým hattrickem jim k tomu dopomohl útočník Michal Hlinka, gól a dvě asistence zaznamenal Rostislav Olesz. Hosté sice dokázali srovnat třígólovou ztrátu, ale na body nedosáhli.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Slavia
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články