Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Litvínov přehrál Spartu, Hradec nestačil na Olomouc

Praha - Zápas Litvínov se Spartou sliboval zajímavý a útočný hokej - a očekávání beze zbytku splnil. Pražané dvakrát vedli, nakonec se však radovali domácí. Také Zlín vedl, avšak zápas s Třincem nakonec jasně ztratil. Boleslavi se nadále nedaří na domácím kluzišti, prohrála s Vítkovicemi, které opustily poslední příčku. Plzeň si poradila s Pardubicemi, Olomouc překvapila výhrou v Hradci a Vary porazily Liberec.

Radující se Litvínov
zdroj: ČTK autor: Libor Zavoral

Litvínov - Sparta 6:3

V Litvínově šli poprvé do vedení hosté, na konci první třetiny se trefil Réway. Na začátku druhé třetiny zvýšil Sabolič, nicméně před polovinou utkání snížil domácí Kubát a o pár minut později srovnal Ručinský. Sparta si však vedení vzala téměř okamžitě zpět. Přestřelku ve druhé třetině ukončil první brankou v dresu Litvínova po návratu Petružálek. Ve 3. třetině se navíc dík Hanzlovi dostali Severočeši do vedení, obrat dokonal trefou do prázdné branky dvakrát Hübl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Sparta

Třinec - Zlín 6:2

Hokejisté Třince nezaváhali a po vítězství 6:2 nad Zlínem drží vedoucí pozici v soutěži. Hosté šli sice už v první minutě do vedení gólem Ondřeje Veselého, ale Třinec ve druhém dějství zápas otočil a závěr už byl jeho exhibicí. Gól a tři asistence si připsal Jakub Klepiš, který si tak udržuje průměr takřka tří bodů na utkání. Sérii pěti zlínských zápasů s bodovým ziskem přerušily i čtyři trefy Ocelářů v přesilovkách.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Zlín

Mladá Boleslav - Vítkovice 3:5

Hokejisté Mladé Boleslavi podlehli Vítkovicím 3:5 a skončila tak jejich čtyřzápasová vítězná série. Hosté uspěli po předešlých dvou prohrách a výhrou se odpoutali z posledního místa tabulky.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Vítkovice

Plzeň - Pardubice 5:1

Hokejisté Plzně porazili Pardubice 5:1 a dočkali se již čtvrté výhry za sebou. Domácí o své výhře rozhodli již v první třetině, kdy dvakrát skórovali. V krizi hrající Východočeši nebodovali už popáté za sebou a dnešní porážkou ukončili sérii tří utkání na hřištích soupeřů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Pardubice

Hradec Králové - Olomouc 1:4

Hokejisté Olomouce vyhráli na ledě Hradce Králové 4:1 a ukončili tak sérii tří porážek. Domácí naopak nezvládli čtvrtý z posledních pěti zápasů. I nadále jsou ale pátí v tabulce, Olomouc se posunula na osmé místo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Olomouc

Karlovy Vary - Liberec 5:3

Hokejisté Karlových Varů porazili Liberec 5:3 a ukončili sérii čtyř porážek. Naplno bodovali dokonce po osmi duelech. Liberec dokázal ve třetí třetině smazat tříbrankový náskok domácích, ale nakonec stejně v KV aréně neuspěl. Čtyřmi kanadskými body se na výhře Západočechů podílel kapitán Radek Duda.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Karlovy Vary - Liberec
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články