Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Sparta přemohla Olomouc, Plzeň prohrála v Hradci

Praha – Hned tři zápasy 20. kola hokejové extraligy skončily v prodloužení. Zřejmě nejdramatičtější podívanou servíroval Zlín, který otočil třígólovou ztrátu a nakonec udolal Litvínov. V prodloužení vyhrál i Liberec nad Vítkovicemi a Sparta v Olomoci. Mladá Boleslav doma opět prohrála, nestačila na Třinec. Hradec Králové doma porazil Plzeň, Brno vyškolilo pěti brankami Pardubice.

Choreo hradeckých fanoušků
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Olomouc - Sparta 1:2 P

Sparta vítězí v Olomouci až v prodloužení 2:1 a přerušila úspěšnou sérii svých soupeřů. Jaroslav Hlinka v úvodu utkání překonal brankáře a dal Spartě vedení, Peter Zuzin však poté srovnal na 1:1. Utkání v tomto stavu dospělo do prodloužení, v němž rozhodl Lukáš Klimek.

Je nám líto, video expirovalo.
Ohlasy utkání Olomouc - Sparta

Hradec Králové - Plzeň 4:2

Hokejisté Hradce Králové porazili Plzeň 4:2 a připsali si sedmou výhru v domácím prostředí za sebou. Třemi body za dvě branky a jednu asistenci se na vítězství podíleli Tomáš Mertl a Jiří Šimánek, který si připsal jubilejní 200. gól v české nejvyšší soutěži.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Plzeň

Mladá Boleslav - Třinec 2:4

Hokejisté Mladé Boleslavi podlehli na svém ledě Třinci 2:4 a prohráli popáté v řadě. Klíčový krok k výhře udělali hosté po polovině druhé třetiny, kdy během 27 vteřin otočili z 1:2 na 3:2. Extraligový nováček doma ztratil devátý z deseti zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Třinec

Liberec - Vítkovice 3:2 P

Hokejisté Liberce dokázali otočit zápas proti Vítkovicím a vyhráli 3:2 v prodloužení. Hosté vedli po dvou třetinách 2:0, ale domácí ve třetí části vyrovnali a v nastaveném čase rozhodl o jejich výhře útočník Martin Bartek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Vítkovice

Brno - Pardubice 5:0

Hokejisté Komety Brno porazili Pardubice vysoko 5:0. Kometě dopomohly k vítězství dvě bleskově využité přesilovky a výborný výkon brankáře Marka Čiliaka, který poprvé v sezoně udržel čisté konto. Brňané už v sedmi zápasech za sebou bodovali, naopak Pardubice podruhé v sezoně vyšly střelecky naprázdno.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno - Pardubice

Zlín - Litvínov 6:5 P

Hokejisté mistrovského Zlína otočili zápas proti Litvínovu, a přestože ještě v 45. minutě prohrávali 2:5, nakonec vyhráli 6:5 v prodloužení. O výhře nad vedoucím týmem tabulky rozhodl v 62. minutě obránce Jiří Marušák. Zlín je ale nadále poslední.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Litvínov
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články