Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Litvínov se dotáhl po přestřelce v Brně na Třinec, chudší pražské derby pro Slavii

Praha - Hokejisté Litvínova nedokázali naplno využít zaváhání vedoucího Třince a příležitost vrátit se do čela soutěže, kde byli naposledy začátkem října. I přesto se po výhře v rozhodujících nájezdech dramatické přestřelky v Brně na Oceláře bodově dotáhli. O čtyři body zpět je Sparta, která v pražském derby vůbec neskórovala a podlehla Slavii. V trápení před vlastními fanoušky pokračuje Mladá Boleslav, jež podlehla Plzni těsně 1:2. Druhý nováček Olomouc porazil Pardubice 4:2. Díky výhře 5:2 s Vítkovicemi stáhl ztrátu z poslední příčky Zlín.

Utkání Sparta - Slavia
zdroj: ČTK autor: Krumphanzl Michal

Třinec - Liberec 2:3 SN

Především skvělému výkonu brankáře Jána Lašáka vděčí za vítězství 3:2 v Třinci liberečtí hokejisté. Pětatřicetiletý slovenský gólman pomohl na ledě vedoucího týmu extraligy k dvoubodové výhře na penalty 53 zákroky. Další dva si poté připsal při rozhodujících nájezdech.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Liberec

Olomouc - Pardubice 4:2

Hanáci si připsali páté vítězství z posledních šesti odehraných zápasů proti Pardubicím. Dvěma góly se pod výhru 4:2 podepsal útočník Martin Cibák. Domácí měli v průběhu duelu k dobru už tříbrankový náskok, Východočeši se dostali ke slovu až v závěrečné desetiminutovce.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Pardubice

Sparta - Slavia 0:1

Hokejisté Slavie vyhráli v pražském derby na ledě Sparty 1:0 a oplatili svému sokovi prohru 2:5 z úvodního souboje v sezoně. Zápas před druhou nejvyšší návštěvou této extraligové sezony 9 929 diváků rozhodl v čase 59:19 slávistický kapitán Jaroslav Bednář.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Slavia

Zlín - Vítkovice 5:2

Hokejisté Zlína porazili v zápase aktuálně nejhorších týmů extraligy Vítkovice 5:2 a ukončili tak sérii čtyř porážek. Úřadující mistr rozhodl duel 18. kola v 36. minutě, kdy v rozmezí 39 sekund vstřelil tři branky. Zlín je i nadále poslední, na třinácté Vítkovice ale ztrácí už jen dva body.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Vítkovice

Mladá Boleslav - Plzeň 1:2

Hokejisté Mladé Boleslavi si před svými diváky připsali šestý neúspěch v řadě, přestože skórovali jako první. Na svém ledě prohrál nováček nejvyšší soutěže osm z devíti zápasů. Západočeši uspěli po třech prohrách, oba dva jejich góly vstřelil útočník Jan Schleiss.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Plzeň

Hradec Králové - Karlovy Vary 5:2

Perfektní první třetina, v níž nastříleli čtyři branky, přinesla hokejistům Hradce Králové výhru na Karlovými Vary 5:2. Západočeši tak venku prohráli desátý z jedenácti zápasů v sezoně.

Reportáž z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Karlovy Vary

Brno - Litvínov 5:6 SN

O zisku dvou bodů pro Severočechy, kteří měli dvakrát v utkání k dobru dvoubrankový náskok, rozhodl jediný úspěšný exekutor Viktor Hübl. Litvínov propásl možnost vyhoupnout se na první místo v tabulce, Oceláře při stejném bodovém zisku upřednostňuje lepší skóre.

Reportáž z utkání

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy