Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Litvínov poprvé padl, Olomouc vyloupila Plzeň, náskok v čele zvýšil Třinec

Praha - Hokejisté Třince porazili v 11. kole extraligy pražskou Slavii 4:0 a zvýšili svůj náskok v čele tabulky na šest bodů. Druhý Litvínov, který má ještě dva zápasy k dobru, podlehl doma Liberci 1:4 a jako poslední v sezoně přišel o neporazitelnost. Na lavičce Liberce se mohl radovat z úspěšné premiéry nový trenér Rostislav Čada, který ve čtvrtek nahradil odvolaného Pavla Hynka.

Litvínov našel přemožitele až s Libercem
zdroj: ČTK autor: Libor Zavoral

Třinec - Slavia 4:0

Třinec potvrdil výtečnou extraligovou formu a už sedm kol v řadě neztratil ani bod. Strůjcem výhry lídra soutěže byl Daniel Rákos, který první dva góly vstřelil a na další branku přihrál. Šimon Hrubec vychytal počtvrté v sezoně čisté konto. Připsal si třetí nulu v řadě a drží neprůstřelnost už 182 minut a 43 vteřin.

Report z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Slavia

Litvínov - Liberec 1:4

Na vítězství Liberce na ledě Litvínova 4:1 se dvěma góly podílel slovenský útočník Martin Bakoš. Litvínov neuspěl poprvé v sezoně po předchozích osmi výhrách a nedokázal zopakovat rekordní klubovou sérii devíti vítězství ze sezony 1977/78.

Report z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Litvínov

Mladá Boleslav - Brno 3:4 SN 

Po sérii šesti porážek zabrala Kometa Brno a vyhrála na ledě Mladé Boleslavi 4:3 po samostatných nájezdech. Oba týmy vstřelily tři góly v první třetině a rozstřel rozhodl v páté sérii obránce František Ptáček. Úřadující vicemistr zůstává předposlední, ale poslednímu Zlínu unikl na rozdíl tří bodů.

Report z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Nájezdy v utkání Mladá Boleslav - Kometa Brno

Sparta - Vítkovice 7:6

Bylo to minimálně stejně napínavé klání jako odpolední steeplechase ve 120 kilometrů vzdálených Pardubicích. Hokejisté Sparty zvládli gólovou přestřelku s Vítkovicemi a severomoravského soupeře porazili 7:6. Duel rozhodl v 58. minutě gól Jaroslava Hlinky. Nejproduktivněji si vedl hráč domácích Tomáš Rolinek, když zaznamenal celkem čtyři kanadské body. Vítkovice si v Praze připsaly pátou prohru za sebou.

Report z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta - Vítkovice

Hradec Králové - Zlín 3:2

Úřadující šampion podlehl v Hradci Králové 2:3 ani v pátém utkání venku v tomto ročníku nebodoval a má stále pouhých šest bodů. Mountfield vyhrál doma čtvrtý z pěti zápasů. Pokračuje i trápení Vítkovic, které si po přestřelce na Spartě (6:7) připsaly pátou porážku za sebou. Zápas s rekordním počtem branek této sezony rozhodl v 58. minutě Jaroslav Hlinka a čtyři kanadské body si v dresu domácích připsal Tomáš Rolinek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mountfield HK - Zlín

Plzeň - Olomouc 2:5

Olomouc vyhrála na ledě Plzně 5:2 a poprvé po návratu do extraligy získala body na hřišti soupeře. Povedlo se jí to na šestý pokus. Plzeň sice v utkání dvakrát vedla, ale hosté dvěma góly ve druhé třetině skóre otočili a v závěrečném dějství pojistili vítězství. Brankou a asistencí se blýskl kapitán hostů Pavel Patera.

Report z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Olomouc

Karlovy Vary - Pardubice 2:4

Karlovy Vary podlehly Pardubicím a po předešlých čtyřech domácích výhrách za sebou tentokrát neuspěly. Energie sice vedla v polovině utkání 2:1, ale ještě ve druhé třetině otočili stav Lukáš Nahodil s Tomášem Kautem a v závěru pojistil výsledek při power play Západočechů do prázdné branky Petr Čáslava.

Report z utkání

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Pardubice
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články