Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Bývalý hokejista Miroslav Hlinka spáchal sebevraždu

Bratislava – Bývalý hokejový reprezentant ČR i Slovenska Miroslav Hlinka spáchal sebevraždu. Smrt dvaačtyřicetiletého hokejisty potvrdila policie a ředitel banskobystrického klubu Michal Longauer, kde Hlinka v poslední době působil jako asistent trenéra. Útočník, jenž v 90. letech odehrál devět zápasů i za českou reprezentaci, se údajně oběsil na balkóně hotelového pokoje.

Je nám líto, video expirovalo.
Miro Hlinka spáchal sebevraždu

Bližší okolnosti úmrtí zatím vyšetřovatelé neuvedli, není známý ani motiv sebevraždy. Policie pouze potvrdila, že ve Slunečné ulici nalezla tělo bez známek života. Tamní hokejový klub i média poté uvedly, že jde o Hlinku. "Je to hrozné. Dozvěděl jsem se to dnes v 17:00. S něčím podobným jsem se ještě nikdy nesetkal. Je velmi těžké na to reagovat," dodal pro deník Sme Longauer s tím, že Hlinka prý neměl z profesionálního hlediska žádné problémy.

Někdejší hokejový centr má zlato z mistrovství světa z Göteborgu z roku 2002. Odvezl si také stříbro z Petrohradu 2000 a bronz z Helsinek 2003. Rodák z Trenčína začínal aktivní kariéru v místní Dukle. Za svou kariéru vystřídal dres pražské Sparty, Jokeritu Helsinki, Slovanu Bratislava, Karlových Varů, švédského MODO, Dynama Moskva, Zlína, Žiliny, Pardubic, Chomutova nebo Popradu. V minulé sezoně vypomáhal prvoligové Trnavě i druholigové Dubnici nad Váhom.

Oznámení na klubovém webu Banské Bystrice
zdroj: hc05.sk
Zdroj
sme.sk, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články