Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Do Zlína míří útočník Vlach a obránce Žižka

Zlín - Hokejisty mistrovského Zlína by měli posílit trenérův syn Roman Vlach po návratu z hostování v Karlových Varech a obránce brněnské Komety Tomáš Žižka, který hned po finále extraligy uvedl, že v Brně končí. Naopak útočník Antonín Honejsek by mohl zamířit do Finska. Vedení klubu však zatím žádné změny nepotvrdilo.

"Nechci momentálně nic komentovat. Jsou to všechno spekulace. Nyní je čtvrtý den od skončení finále, neměli jsme v průběhu oslav čas ani prostor na řešení podobných záležitostí. Zítra chystáme ještě další oslavu. Všechny změny včas oznámíme," řekl jednatel zlínského klubu Patrik Kamas.

Vedle Honejska je nejistý také další osud nejproduktivnějšího obránce Zlína Petra Zámorského. O jednadvacetiletého zadáka mají zájem kluby z KHL.

Kádr mistrovského Zlína by měl až na výjimky zůstat pohromadě. Nový kontrakt podepsal brankář Libor Kašík, rovněž zkušený obránce Jiří Marušák, kterému po ročním působení ve Zlíně skončila smlouva, by měl v klubu pokračovat. "Zatím o svém dalším osudu nevím, čekají mě teprve jednání," uvedl Marušák.

Čajánek si nechává čas na rozmyšlenou

Nejproduktivnější hráč play-off Petr Čajánek si po získání titulu nechal čas na rozmyšlenou, zda ukončí kariéru. "Nemám v rozhodování kam spěchat. Ani o tom zatím nechci přemýšlet. Bude na to času dost, až odezní oslavy," poznamenal osmatřicetiletý útočník.

Kouč Vlach je připraven na variantu s Čajánkem i bez něj. "Bude záležet na něm. Místo v týmu mu budu držet," řekl Vlach.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články