Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ESA logistika Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Tatíček si vyšlápl na sudího – sedm zápasů si nezahraje

Davos (Švýcarsko) - Útočník Petr Tatíček z Davosu nezkrotil své emoce. Při potyčce napadl rozhodčího a od disciplinární komise za to dostal trest na sedm zápasů a pokutu 1 500 franků (přes 33 tisíc korun).

Petr Tatíček v souboji s rozhodčím
zdroj: Youtube.com

Třicetiletý kladenský odchovanec na konci první třetiny čtvrtečního druhého čtvrtfinálového duelu švýcarské ligy proti Klotenu při potyčce srazil na led čárového rozhodčího Gillese Maurona.

K roztržce na ledě mezi skupinou hráčů došlo v 19. minutě a Tatíček po inkasované ráně od Mickiho DuPonta upadl na led. Okamžitě se zvedl a chtěl se dostat zpět ke kanadskému obránci, ale Mauron se mu postavil do cesty. Tatíček jej levou rukou odstrčil, čárový sudí ztratil rovnováhu a spadl na led. Český hráč dostal trest na pět minut a do konce utkání. Davos v zápase zvítězil 5:2 a vede nad Klotenem 2:0.

Tatíček se do Davosu, kde strávil před loňským odchodem do Lva Praha sedm sezon, vrátil na konci ledna. V šesti zápasech včetně play-off si připsal jednu asistenci. Ve švýcarské lize nasbíral v celkem 335 zápasech 199 bodů za 95 branek a 104 přihrávek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články