Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Kovář dvěma góly přispěl k výhře Magnitogorsku nad Vladivostokem

Moskva - Nejproduktivnější český hokejista v základní části Kontinentální ligy Jan Kovář potvrdil formu i v prvním zápase play-off. V úvodním osmifinále s Vladivostokem dal dva góly a pomohl Magnitogorsku k výhře 3:1. Ještě o bod víc si připsal petrohradský útočník Roman Červenka, který proti CSKA Moskva jednou skóroval a na dvě branky přihrál.

Radující se Magnitogorsk
zdroj: ČTK autor: Kateřina Šulová

V utkání vítěze Východní konference Magnitogorsku s osmým Vladivostokem začali překvapivě lépe hosté. Admiral se dostal do vedení už v třetí minutě díky využité přesilovce, Kovář v 11. minutě vyrovnal rovněž v početní výhodě. Gólem na 3:1 pak pojistil vedení Metallurgu v 19. minutě.

Petrohrad vede v sérii nad CSKA Moskva 2:0, druhý zápas vyhrál 5:1. Na rozdíl od páteční bitvy, kterou rozhodl jediný gól a čisté konto Alexandra Saláka, dnes domácí vedli už po první třetině tříbrankovým rozdílem. Červenka se trefil v 29. minutě, předtím na dva góly přihrál.

Osmifinále play-off Kontinentální hokejové ligy:

Západní konference - 2. zápasy: Dynamo Moskva - Jaroslavl 2:1, stav série 2:0; Petrohrad - CSKA Moskva 5:1 (Červenka 1+2), stav série 2:0;

Východní konference - 1. zápasy: Magnitogorsk - Vladivostok 3:1 (Kovář 2+0), Ufa - Nižnij Novgorod 1:3, Barys Astana - Jekatěrinburg 3:2 v prodl., Kazaň - Novosibirsk 1:3.

Pohár naděje - kvalifikace - 1. zápasy: Chabarovsk - Chanty-Mansijsk 2:4 (za hosty Smoleňák 0+1), Novokuzněck - Nižněkamsk 1:3 (za hosty Koukal 1+0).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články