Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej: HC Dynamo Pardubice - HC Oceláři Třinec

Litvínov udolal Spartu, Hradec prohrál v Brně

Praha - Hradec Králové neuspěl v Brně, přestože dvě třetiny vedl. Díky ztrátě Východočechů se po výhře v Karlových Varech posunul na třetí místo Třinec. Litvínov poprvé v sezoně udolal Spartu, byť se mu to povedlo až v nájezdech. Zlín jasně vyhrál ve Vítkovicích, k úspěchu nakročil již v první třetině. Plzni stačil k výhře v Kladně jediný gól, beznadějně poslední Chomutov prohrál v Pardubicích.

Radující se Litvínov
zdroj: ČTK autor: Libor Zavoral

Vítkovice - Zlín 2:5

Hokejisté Vítkovic podlehli Zlínu 2:5. Východomoravané naplno těžili z domácích chyb v obraně, útočník Ondřej Veselý pomohl Zlínu k třetí výhře v řadě dvěma góly a asistencí. Tři body (1+2) zaznamenal rovněž kapitán vítězů Petr Čajánek. Domácí už bez olympionika Michala Barinky prohráli teprve potřetí z posledních šestnácti kol.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/261322-vitkovice-doma-nestacily-na-zlin/)

Litvínov - Sparta 3:2 SN

Hokejisté Litvínova zdolali vedoucí Spartu 3:2 po samostatných nájezdech a po první výhře nad Pražany v sezoně si upevnili deváté místo. V rozstřelu rozhodl Robin Hanzl. Severočeši doma bodovali počtrnácté za sebou a z toho potřinácté vyhráli. Sparta, která už má jistotu vítězství v základní části, venku podlehla počtvrté za sebou.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/261324-litvinov-poprve-v-sezone-porazil-spartu-najezdy-rozhodl-hanzl/)

Karlovy Vary - Třinec 2:6

Hokejisté Karlových Varů prohráli s Třincem vysoko 2:6 a přišli o další cenné body v honbě za předkolem play-off. Na desátý Liberec ztrácí Energie pět bodů. Domácí již počtvrté v řadě nebodovali, Oceláři naopak popáté za sebou vyhráli a jsou třetí.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/261334-trinec-vyhral-ve-varech-a-posunul-se-na-treti-misto/)

Kladno - Plzeň 0:1

Beznaděj kladenských hokejistů pokračuje i po 47. extraligovém kole, v němž Rytíři podlehli Plzni 0:1. Přestože měli proti obhájci titulu převahu, počtvrté za sebou nebodovali a definitivně tak po základní části skončí na předposledním třináctém místě. O vítězný gól Indiánů se postaral zkušený útočník Tomáš Vlasák.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/261336-kladno-skonci-trinacte-prohralo-i-s-plzni/)

Brno - Hradec Králové 2:1

Hokejisté Komety Brno porazili po zlepšeném střeleckém výkonu v poslední třetině Hradec Králové 2:1. Brňané tak v novém roce získali až v šestém zápase na domácím ledě tříbodové vítězství, ve vzájemných duelech s Hradcem Králové získali deset bodů. Branky Komety vstřelili Jan Hruška a Vojtěch Němec, jediný gól hostů dal už ve třetí minutě Jaroslav Kudrna.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/261329-brno-v-posledni-tretine-otocilo-zapas-s-hradcem/)

Pardubice - Chomutov 4:2

Hokejisté Pardubic porazili poslední Chomutov 4:2. Východočeši nepřenechali Pirátům bod ani ve čtvrtém vzájemném klání sezony, dokázali uspět počtvrté za sebou a upevnili si osmou pozici v tabulce. Chomutov naproti tomu zaokrouhlil rekordní šňůru porážek na dvacet. Pardubičtí po celý zápas vedli. Přestože bojovný Chomutov dvakrát snížil, vedení udrželi až do konce.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/261331-chomutov-prohral-uz-podvacate-tentokrat-v-pardubicich/)

TABULKA po 47. kole

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články