Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Plzeň jedním gólem porazila Spartu, Litvínov vybojoval v Liberci bod

Praha – Jediný gól stačil Plzni k tomu, aby udolala vedoucí Spartu a posunula se na druhé místo tabulky. K tomu jí napomohla i výhra Karlových Varů, které v Hradci vyhrály po nájezdech. Zlín dokázal poprvé v sezoně přehrát Třinec, Pardubice si poradily se Slavií. Ve většině zápasů 42. kola nepadalo příliš branek a výjimkou nebyl ani souboj Chomutova s Brnem, po kterém opět smutnili beznadějně poslední Piráti. Liberec v zápase většinu zápasu vedl, Litvínov však v závěru stihl srovnat. Z prodloužení vyšli lépe hosté.

Liberec - Litvínov
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Zlín – Třinec 3:2

Hokejisté Zlína porazili Třinec 3:2 a na čtvrtý pokus poprvé v sezoně s Oceláři uspěli. Výhru Beranů, kteří vyřadili Třinec loni v semifinále, zařídil útočník Bedřich Köhler. Hrdina zápasů rozhodl svou druhou brankou v utkání v 56. minutě.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/259858-zlin-poprve-v-sezone-uspel-s-trincem-dva-goly-dal-kohler/)

Hradec Králové – Karlovy Vary 3:4 SN

Hokejisté Karlových Varů vyhráli na ledě Hradce Králové 4:3 po samostatných nájezdech a zvítězili venku už počtvrté za sebou. Rozhodující trefu si připsal kapitán Energie Martin Zaťovič.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/259870-vary-venku-opet-uspely-tentokrat-v-najezdech-prehraly-hradec/)

Pardubice – Slavia 3:1

Hokejisté Pardubic porazili Slavii 3:1 a ve vzájemných zápasech uspěli po pěti porážkách v řadě. Východočeši na výhru zadělali už v první třetině, kterou vyhráli 2:0. Slavia sice ve třetí části snížila, ale výhru domácích pečetil do prázdné branky střelec dvou gólů Petr Sýkora. Pardubice tak zaznamenaly teprve druhé vítězství z posledních sedmi zápasů.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/259864-pardubice-si-doma-poradily-se-slavii/)

Chomutov – Brno 1:2

Hokejisté posledního Chomutova podlehli Kometě Brno 1:2 a připsali si už patnáctou porážku v řadě. O teprve druhé výhře Komety z posledních sedmi zápasů rozhodl ve 46. minutě Tomáš Svoboda.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/259878-chomutov-se-topi-v-bide-prohral-i-s-brnem/)

Plzeň – Sparta 1:0

Hokejisté Plzně porazili vedoucí tým tabulky Spartu těsně 1:0. Obhájce mistrovského titulu uspěl proti suverénním Pražanům poprvé v sezoně a svou domácí sérii protáhl na 13 výher v řadě. Dlouho bezbrankový duel rozhodl ve 49. minutě Tomáš Vlasák. Svoji pátou nulu v sezoně vychytal Matěj Machovský.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/259871-plzni-stacil-k-vyhre-nad-spartou-jediny-gol/)


Liberec - Litvínov 3:2 P

Hokejisté Liberce sice ztratili dvoubrankové vedení nad Litvínovem, ale nakonec porazili Vervu 3:2 v prodloužení. Duel rozhodl v 64. minutě Tomáš Bulík. Litvínov se i tak udržel v tabulce na desátém místě před Libercem.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/259851-litvinov-v-liberci-tesne-pred-koncem-srovnal-stacilo-to-na-bod/)

TABULKA po 42. kole

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články